Κατερίνα Στικούδη - Στέλνει μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της: «Είμαστε πλασμένες για τα δύσκολα»

Τελείως άβαφη, αλλά λάμπει από ευτυχία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που είναι σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου, θέλησε να στείλει πριν από λίγη ώρα η Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που πριν από λίγες εβδομάδες έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, γιορτάζει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και μάλιστα δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί του.

Μπορεί να είναι άβαφη, ωστόσο τίποτα δεν συγκρίνεται με τη φυσική ομορφιά της. Η Κατερίνα Στικούδη λάμπει δίπλα στον μικρό Σερίφη της καρδιάς της και γράφει συγκεκριμένα: «Χρόνια πολλά γυναίκα, μητέρα, αδερφή, σύζυγος! Οι ρόλοι μας πολλοί αλλά έχουμε μάθει να τα καταφέρνουμε, για τα δύσκολα είμαστε πλασμένες».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Με χρυσές μπότες και γούνα στο πλευρό του Σερίφη κατά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη μετά την γέννηση του γιου της

Πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη είχε κάνει και τις πρώτες δηλώσεις για την γέννηση του γιου της στην εκπομπή Super Κατερίνα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο νεογέννητος θα πάρει το όνομα Νίκος, από τον πατέρα της.

«Τα έχω ζήσει όλα με τις γέννες, τα δύο άκρα. Και την πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα την πολύ εύκολη με τον Νίκο. Σε 2μιση ωρίτσες είχαμε τελείωσε. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλο το προσωπικό εδώ ήταν εξαιρετικό, ήταν πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

«Κάθε γυναίκα βιώνει την κάθε γέννα διαφορετικά, έχει διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό να σου κρατάει το χέρι, να υπάρχει ψυχραιμία», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα κάνει και τρίτο παιδάκι με τον σύζυγό της.

«Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, του άλλου του παππού, Νίκος. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ότι θα έρθει για να τον φροντίσουμε», αποκάλυψε επίσης.