Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: «Ενώ μιλούσε για την κόρη της και τα παιδιά της, είπε "εγώ ποτέ δεν άπλωσα χέρι στη μάνα μου", μου έκανε εντύπωση!»

Το σχόλιο μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω και την αναφορά στην Όλγα Κιουρτσάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: «Ενώ μιλούσε για την κόρη της και τα παιδιά της, είπε

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, κατά την οποία μίλησε "ανοιχτά" για την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και την σχέση τους, αλλά και τη δική της με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση (δείτε εδώ την επιθυμία της).

Τα λεγόμενά της, την επόμενη μέρα, Παρασκευή 8/3, σχολιάστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που εξέφρασαν την άποψή τους είναι και η Φαίη Σκορδά, η οποία απόρησε με μία συγκεκριμένη έκφραση της τραγουδίστριας και δεν δίστασε να το πει στην κάμερα του ΣΚΑΙ και στο Fay's Time.

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου

«Μου έκανε εντύπωση στην Άντζελα Δημητρίου και στη συνέντευξη που έδωσε χθες, που ήταν η πρώτη συνέντευξη ουσιαστικά μετά από αυτά που συνέβησαν με την κόρη της και τον χαμό της μητέρας της. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσε για την κόρη της και τα παιδιά της, είπε ότι εγώ ποτέ δεν αντιμίλησα και δεν άπλωσα χέρι στη μάνα μου. Το "άπλωσα χέρι στη μάνα μου", δεν είναι η πρώτη σκέψη. Μιλάς για το παιδί σου και λες ότι "εγώ ποτέ δεν άπλωσα στη δική μου μαμά το χέρι". Δεν το λες αυτό. Μας επιτρέπεται να σκεφτούμε υποθετικά; Όχι, αλλά κάνει εντύπωση αυτό που λέει ότι "εγώ δεν άπλωσα ποτέ χέρι στη μάνα μου". Δηλαδή κάποιος άλλος το έχει κάνει; Ενώ μιλά για τα παιδιά της;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά Άντζελα Δημητρίου

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη

Σε άλλο σημείο ωστόσο της συνέντευξης, μίλησε και για τον πατέρα της κόρης της, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ ενώ οι φορές που την είδε είναι μετρημένες στο χέρι. Ένα από τα παράπονα της είναι που δεν αγάπησε ποτέ την Όλγα, μη μπορώντας να καταλάβει το λόγο.

«Για την απομάκρυνσή του από τη δική μου ζωή δεν με πειράζει, αλλά από της κόρης μου με πείραξε πολύ. Του εύχομαι να είναι καλά, πάνω από όλα. Δεν την αναγνώρισε. Ποτέ. Την Όλγα την είδε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, δέκα φορές δεν μπορώ να πω παραπάνω.

Δεν θέλω να ενοχοποιήσω κάποιον ή να αισθανθεί περίεργα, αλλά πιστεύω ότι ένας πατέρας πρέπει να είναι εκεί. Κι εγώ δεν πέρασα καλά με τον δικό μου πατέρα γιατί δεν ήταν με τη μάνα μου αλλά δεν με πειράζει γιατί εγώ ήμουν και μεγάλη, αλλά εκείνη ήταν μωρό. Κι είχα όλο το βάρος πάνω μου κι έπρεπε κάποια στιγμή να πω στην Όλγα ότι "ξέρεις κάτι; Σου πήρα αυτό το δώρο. Αυτό είναι από μένα κι αυτό από τον μπαμπά σου". Μου έλεγε "μαμά γιατί δεν έρχεται στο σχολείο ο μπαμπάς".

Κάποια στιγμή κάθισα και της ανέλυσα πάρα πολλά πράγματα και της είπα "Είσαι το πιο τυχερό παιδί του κόσμου. Από εδώ και πάνω είμαι γυναίκα και από εδώ και κάτω είμαι άνδρας. Δηλαδή έχεις και πατέρα, έχεις και μάνα. Έχεις εμένα". Του εύχομαι να είναι καλά. Έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά του από ότι ξέρω. Την Όλγα δεν ξέρω γιατί... Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε. Δεν αγάπησε αυτό το παιδί. Αν είχε κάτι με εμένα... Αλλά το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».