"Σπάει" τη σιωπή της η Άντζελα Δημητρίου: «Η Όλγα θέλω να είναι καλά με τον άντρα της! Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τις δυσκολίες που βίωσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 7/3. Η σπουδαία τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την σχέση που έχει σήμερα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Να σημειώσουμε πως η κόρη της στάθηκε βράχος στο πλευρό της όταν η μητέρα της, έφυγε από την ζωή - δείτε πλάνα από το τελευταίο αντίο.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

«Η Όλγα μεγάλωσε, έγινε μια μάνα και πρέπει να γίνει σωστή όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Να είναι καλά αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα, λίγο να ενδιαφερθώ για μένα. Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια. Θέλω να κοιτάξω την Άντζελα πριν να είναι αργά. Τι έκανα; Έδωσα αυτό και εκείνο και εγώ τι; Να πεθάνω; Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της και αν οτιδήποτε χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω πολύ ευχαρίστως.

Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα», εξομολογήθηκε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε επίσης: «Η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ χάλια! Είχα μια μάνα, που...» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η σχέση με τη μητέρα της & ο θάνατος του αδερφού της

Η αποκάλυψη που έκανε για το γιο της που έμαθε την αλήθεια όταν ενηλικιώθηκε

Όπως γνωρίζουμε, η Άντζελα Δημητρίου έχει ακόμα ένα παιδί. Έναν γιο τον οποίο απέκτησε σε μικρή ηλικία και η μητέρα της τον έδωσε στον θείο της για να τον μεγαλώσει. Την αλήθεια για την πραγματική του μητέρα την έμαθε όταν πια μεγάλωσε και η θεία της έφυγε από την ζωή.

«Ο γιος μου έβαλε μυαλό, πήγε στη Γερμανία για δουλειά, μεγάλωσαν τα εγγόνια μου και όλα μια χαρά! Η μητέρα μου έδωσε τον Βαγγέλη στη θεία μου, εγώ ήμουν μικρή και το παιδί αυτό μεγάλωνε λέγοντάς με ξαδέρφη του. Κάποια στιγμή έφυγε από τη ζωή η θεία μου και θεώρησα καλό να τον πάρω τηλέφωνο να του πω την αλήθεια. Έκατσα και του είπα την ιστορία σαν παραμύθι και του είπα “Εγώ είμαι η μάνα σου”. Έπαθε ένα σοκ, το ίδιο και η Όλγα! Πέρασα πάρα πολλά αλλά τους έκανα καλό. Η μάνα είναι η Αγγελική, η Άντζελα Δημητρίου είναι στη δουλειά της. Δεν επιτρέπεται να κατηγορείς τη μάνα σου. Εγώ ποτέ δεν σήκωσα χέρι, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν στο πλευρό της μέχρι που βγήκε η ψυχή της στο κρεβάτι. Με εκμεταλλεύτηκαν αλλά δεν πειράζει», είπε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς η Άντζελα Δημητρίου.