Σοφία Χατζηπαντελή: Σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της μέσα στο τρένο

«Θα με διώξουν από αυτό το τρένο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μας έχει συνηθίσει στις ανατρεπτικές εμφανίσεις, λόγω της περσόνας της, ωστόσο η Σοφία Χατζηπαντελή αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Πριν από λίγες ώρες, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό από τη συμμετοχή του ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM και στην προηγούμενη σεζόν του My Style Rocks ανέβασε ένα story που σίγουρα θα συζητηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται στο τρένο του Jean Paul Gaultier, για τις ανάγκες μίας διαφημιστικής καμπάνιας, παρά το γεγονός πως είχε δηλώσει ότι θα απέχει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα από τον χώρο της μόδας. Στα πλαίσια λοιπόν της καμπάνιας σήκωσε την μπλούζα της και τα έδειξε όλα, αν και δεν βρισκόταν κάποιος άλλος από την άλλη πλευρά της πόρτας. «Θα με διώξουν από αυτό το τρένο», σχολίασε η ίδια με χιούμορ.

Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε η Σοφία Χατζηπαντελή:

Δείτε επίσης: My style rocks: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με την Σοφία Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες

Η Σοφία Χατζηπαντελή τελικά δεν κάνει αποχή από τον χώρο

Αυτή η εξέλιξη δεν ήταν έκπληξη μόνο για το προκλητικό στιγμιότυπο, αλλά και επειδή επανήλθε τόσο γρήγορα μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει. Την Τετάρτη 28/2 η Σοφία Χατζηπαντελή με ένα instagram story φρόντισε να κάνει ένα update αναφορικά με τη ζωή της, όπου μπορεί να μην αναφέρθηκε στο My Style Rocks, ωστόσο αποκάλυψε πως θα απέχει για ένα διάστημα από τον χώρο της μόδας για λόγους ψυχικής υγείας.

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα να μείνω εκτός του μήνα μόδας αυτή την περίοδο λόγω της ψυχικής μου υγείας, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτα τον εαυτό μου και το να πάρω πίσω τον έλεγχο του εαυτού μου, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή. Τελικά μάλλον άλλαξε γνώμη.