My style rocks: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με την Σοφία Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με την Σοφία Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες

Αρκετές φαίνεται πως είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο του My style rocks που σύντομα πρόκειται να προβληθεί στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η κριτική επιτροπή μάλιστα θα είναι διαφορετική από ότι είναι αυτή την στιγμή που προβάλλεται το παιχνίδι. Όπως φαίνεται, μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης θα μείνει σταθερός στη θέση του.

Ήδη οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα τις συζητήσεις για να βρεθούν οι αντικαταστάτες. Ειδικά της Σοφίας Χατζηπαντελή που είναι σίγουρο πως δεν συνεχίζει το επόμενο μισό της σεζόν, αφού όπως έχει διαρρεύσει είχε άσχημη συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές πετούσε πράγματα από το καμαρίνι της, ενώ είχε τσακωθεί άσχημα με τον στιλίστα της με αποτέλεσμα να φύγει και να την "κρεμάσει", αφού ήταν να πάει έπειτα σε ένα event στο εξωτερικό.

Τα ονόματα λοιπόν που έχουν συζητηθεί για να βρεθούν στην κριτική επιτροπή είναι αρκετά και μάλιστα πολλά από αυτά πολύ γνωστά στο χώρο της τηλεόρασης και της μόδας - δείτε εδώ ποια είναι αυτά.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σκουλό, όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του, δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σχετικά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το MSR και την Σοφία Χατζηπαντελή

Η Κατερίνα Καραβάτου λοιπόν, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day στον ALPHA όταν βρέθηκε στην εκδήλωση για το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος. Ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Σοφία Χατζηπαντελή και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το αν έχουν τσακωθεί ή αν είναι μια χαρά.

«Οι αλλαγές που θα υπάρχουν στο MSR θα ανακοινωθούν από το κανάλι. Δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα, θα ξεκινήσουμε τις επόμενες ημέρες. Έχω πολύ καλή σχέση με την Σοφία Χατζηπαντελή. Με αποχαιρέτησε. Μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του My style rocks.