Λάκης Γαβαλάς: «Είναι και ο Σκουλός εδώ; Ωραία!», «Ήρθα για την παράσταση», απάντησε εκείνος - Η αντίδραση τους για το My style rocks

Νέο beef;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Είναι και ο Σκουλός εδώ; Ωραία!», «Ήρθα για την παράσταση», απάντησε εκείνος - Η αντίδραση τους για το My style rocks

Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν στην ίδια θεατρική παράσταση "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" το βράδυ της Κυριακής 14/1. Και οι δυο λοιπόν, ερωτήθηκαν για τις αλλαγές του My style rocks που έρχονται στο νέο κύκλο, αφού η κριτική επιτροπή θα αλλάξει.

Όπως καταλάβαμε από τις δηλώσεις του σχεδιαστή ωστόσο, φαίνεται πως οι δυο τους δεν μίλησαν παρόλο που βρέθηκαν στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα...

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού και του Λάκη Γαβαλά για το My style rocls

«Πρέπει να μιλήσει το κανάλι όχι εγώ. Εγώ ήρθα για την παράσταση για το παιδάκι μου. Πέρασα πολύ ωραία και περνάω», απάντησε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός όταν ρωτήθηκε σχετικά με το show μόδας και αν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν στην ίδια θέση.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από πλευράς του ο Λάκης Γαβαλάς, απάντησε: «Έχω 15 ταξίδια να κάνω και δεν ξέρω πότε και αν θα ξεκινήσω στο MSR. Αν ξεκινήσουν τώρα δεν θα είμαι εγώ», ενώ όταν ενημερώθηκε πως στην παράσταση βρίσκεται και ο Σκουλός, αντέδρασε: «Είναι και ο Δημήτρης Σκουλός εδώ; Ωραία».

Δείτε επίσης: Η Σοφία Χατζηπαντελή τσακώθηκε άσχημα με τον στιλίστα της - Της πήρε το φόρεμα, έφυγε και ξέσπασε σε κλάματα

Ποια ονόματα έχουν "πέσει" στο τραπέζι για την κριτική επιτροπή

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, είχαν ακουστεί αρκετά σενάρια περι απομάκρυνσης της Σοφίας Χατζηπαντελή από το ριάλιτι μόδας, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν είχε επιβεβαιωθεί. Μάλιστα στο ξεκαθάρισμα της, το γνωστό μοντέλο, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, δεν είχε δώσει μια σαφή απάντηση σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά όταν τελειώνω γυρνάω πίσω στο ξενοδοχείο. Είμαι μόνη μου εδώ, δεν έχω την οικογένεια μου. Είμαι τυχερή που έχω οικογένεια την Κατερίνα, τον Στέλιο, τα κορίτσια αλλά κουράστηκαν λίγο....», είχε πει (δείτε εδώ τι απάντησε).

«Η Ραμόνα φαίνεται ότι πάλι φτάνει στην πηγή και δεν θα πιει νερό. Από ότι “μυρίζω”, στον επόμενο κύκλο δεν θα είναι τελικά. Φαίνεται ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι εκείνη που κέρδισε το εισιτήριο για την κριτική επιτροπή, του επόμενου κύκλου, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Ξεκινούν γυρίσματα στις 15 Ιανουαρίου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Υπάρχει ένα θρίλερ, εξετάζεται ένα άλλο ενδεχόμενο, διότι θέλουν να κάνουν ριζικές αλλαγές. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξει μία δεύτερη αποχώρηση και να προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο. Έχει πέσει στο τραπέζι σαν plan b, να μείνει η Έβελυν στη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή και να φύγει ο Δημήτρης Σκουλός και να μπει στη θέση του ο Λάκης Γαβαλάς. Εξετάζεται να μείνει και τετράδα», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.