Ελένη Μενεγάκη: «Δεν το κατάλαβα! Τι λέει μέσα το τραγούδι ρε παιδιά;» - Οι επικές ατάκες ακούγοντας το κομμάτι της Σάττι για την Eurovision 2024

«Όλοι αυτοί οι δημιουργοί δούλεψαν για αυτό;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 7/3 παρουσιάστηκε το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα πάει η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024. Τα σχόλια τόσο για το τραγούδι, όσο και για το video clip ήταν πολλά και διαφορετικά (δείτε εδώ το χαμό που έγινε στο twitter).

Προφανώς και το ''Ζάρι'' αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία με το καλτ κομμάτι, που χαρακτηρίζει την καλλιτέχνιδα να είναι έντονο και στο νέο της τραγούδι (δείτε εδώ το μήνυμα της μαμάς της μετά την προβολή του τραγουδιού).

Ανάμεσα μάλιστα στα πρόσωπα, που εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με το τραγούδι, που θα στείλει φέτος η Ελλάδα στη Eurovision ήταν και αυτό της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή 8/3 στην εκπομπή Ελένη.

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024

«Τι λέει ο στίχος, γιατί δεν το κατάλαβα τον στίχο για να πω την αλήθεια, αλλά το τραγούδι μου άρεσε για να είμαι ξεκάθαρη. Εγώ δεν το έχω και πολύ με τους στίχους το έχετε καταλάβει. Εμένα είναι αν με πιάσει η μουσική, τότε μπορεί να παρατηρήσω και στίχο. Τι λέει μέσα το τραγούδι ρε παιδιά, είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Τόλμησε και έκανε ένα τραγούδι, που έχει μέσα τα πάντα. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις κάπως συγκεκριμένα, αλλά εμένα μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Είπα όλοι αυτοί οι δημιουργοί δούλεψαν για αυτό;», συνέχισε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.