Μαρίνα Σάττι: Τα μηνύματα που της έστειλε η μητέρα της για το τραγούδι της Eurovision - Η αντίδρασή της

Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σάττι, το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου, παρουσίασε στην ΕΡΤ το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision αυτή τη χρονιά. Τα σχόλια ήταν ποικίλα για το "Ζάρι", όπως ονομάζεται το κομμάτι, με τους χρήστες του twitter να κατακλύζουν την πλατφόρμα, κατακεραυνώνοντας την ίδια, αλλά και την ομάδα πίσω από τη δημιουργία του, για το αποτέλεσμα (δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Παρόλα αυτά, η μητέρα της τραγουδίστριας, η οποία είναι και η νούμερο ένα θαυμάστριά της, ενθουσιάστηκε με την εκτέλεση και το όλο concept. Έδειξε, μάλιστα, τα μηνύματα που της έστελνε στο κινητό της πριν και μετά την παρουσίαση, αποθεώνοντάς τη.

Το μήνυμα της μητέρας της Μαρίνας Σάττι μετά την παρουσίαση του τραγουδιού για την Eurovision

«Καλή επιτυχία παιδί μου! Εύχομαι το τραγούδι σου μαρέσει κι εσύ να είσαι χαρούμενη και να δικαιωθούν οι κόποι σου!!», της έγραφε αρχικά και αφού το άκουσε, συμπλήρωσε: «Μπράβο Μαρίνα μου! Κάτι Διαφορετικό!! Μου αρέσει πολύ» και πρόσθεσε: «Τα τα τα Έχω κολλήσει! Το λατρεύω. Μπράβο αστέρι μου!!». Εκείνη χάρηκε και της απάντησε με γέλια.

Μαρίνα Σάττι μήνυμα μητέρας για Eurovision

Κόλαφος η Εύη Δρούτσα: «Δεν είναι μόνο κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ και για τη Σάττι»

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν τους άρεσε το κομμάτι ήταν η στιχουργός Εύη Δρούτσα, που έγραψε το τραγούδι «Δυνατά (τα τα τα)» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα. Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της απέναντι στην ΕΡΤ, αλλά και στην τραγουδίστρια.

Μάλιστα η Εύη Δρούτσα ανέφερε ότι δεν αποκλείεται η εταιρεία της να κινηθεί νομικά, καθώς χαρακτήρισε λογοκλοπή το κομμάτι του ρεφρέν στο Ζάρι που λέει «Τα τα τα τα».

Δείτε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα...» - Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που απέρριψε τον "Παλιόκαιρο"

«Εκείνοι να προβληματιστούν γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου, ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ και αυτή, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως διότι το "Τα τα τα" και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το "Tα τα τα"...», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Και συμπλήρωσε: «Να ενημερώνονται όταν γράφουν ένα στίχο! Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή γιατί κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία, που έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό, λένε, τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και το κυκλοφορούμε στο εξωτερικό κι έρχεται κάποιος και παίρνει το "τα τα τα"; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου».

Η Εύη Δρούτσα κατέληξε την τοποθέτησή της λέγοντας: «Δεν είναι μόνο κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ, και για τη Σάττι να δέχεται να πει ένα τραγούδι που έχει γίνει τώρα παγκόσμια επιτυχία»