Δώρα Τσαμπάζη: «Πρόλαβα την κατάθλιψη! Έπαθα...» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα 1,5 χρόνο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Όταν φύγεις γρήγορα από το ''γιατί σε εμένα;''...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δώρα Τσαμπάζη: «Πρόλαβα την κατάθλιψη! Έπαθα...» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα 1,5 χρόνο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 8/3 με την τελευταία σύζυγό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη να μιλάει για τη ζωή της μετά την απώλειά του.

Εκείνη και τα δύο της παιδιά έχουν μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη και πλέον ζουν στην Αθήνα με τη γυναίκα να επιλέγει τη συγκεκριμένη αλλαγή τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και ψυχολογικούς μετά από έναν τόσο σκληρό θάνατο.

Μέσα από τις νέες αποκαλύψεις της η Δώρα Τσαμπάζη μοιράστηκε, πως η ψυχοθεραπεία τη βοήθησε να αποφύγει την κατάθλιψη, ωστόσο παραδέχτηκε πως μετά τον θάνατο του συζύγου της απέκτησε νοσοφοβία.

Δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτησή της για την επέτειο γάμου της!

Η φοβία της Δώρας Τσαμπάζη μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Συνήθως όταν οι πληγές είναι ανοιχτές πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Εμένα το ότι ήρθα στην Αθήνα ήταν και θέμα επιβίωσης, να βρω δουλειά, να σταθώ στα πόδια μου αλλά και ανάγκη για αλλαγή. Δεν υπάρχει κάτι πια για εμένα δύσκολο. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην οικογένεια μου πλέον θεωρώ ότι το μόνο δύσκολο είναι το κομμάτι της υγείας. Έχω αλλάξει πολύ μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου και λυπάμαι πολύ, που έπρεπε να συμβεί κάτι τόσο δύσκολο στη ζωή μου για να αλλάξω.

Όταν φύγεις γρήγορα από το ΄΄γιατί σε εμένα;΄΄ και δεις ότι ο πόνος είναι παντού γύρω μας και πας στο ''τώρα τι;'' τότε τον πόνο τον κάνεις δύναμη και προχωράς. Στην αρχή της ασθένειας του συζύγου μου έκανα την ψυχοθεραπεία μου και έμαθα τον πόνο να τον κάνω κάτι άλλο.

Στα παιδιά λέμε πάντα την αλήθεια, δεν αλλάζεις ποτέ τη συζήτηση γιατί μπορεί εσύ να στεναχωριέσαι. Με την ψυχοθεραπεία πρόλαβα την κατάθλιψη και δεν με άφησαν και τα παιδιά μου να φτάσω εκεί. Έπαθα νοσοφοβία. Στα παιδιά είμαι ψύχραιμη, για εμένα το έχω να μην πάθω τίποτα για εκείνα. Λέμε συχνά ότι μπορούμε να πεθάνουμε για τα παιδιά μας, το δύσκολο είναι να μπορέσουμε να ζήσουμε για τα παιδιά μας», είπε μεταξύ άλλων η Δώρα Τσαμπάζη.