Η Ανδρομάχη για τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσε πρώην σύντροφός της: «Έβλεπα ανθρώπους στα κινητά τους και ένιωθα ότι τις κοιτάνε εκείνη τη στιγμή»

«Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο νόμιζα ότι τώρα θα το πουν στους γονείς μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» του OPEN βρέθηκε ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας (8/3) η Ανδρομάχη μαζί με τη γιατρό Πόπη Καλαϊτζή και τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μία επώδυνη εμπειρία που είχε στο παρελθόν, όταν είχαν διαρρεύσει γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο από συμμαθητές της, καθώς και τα δικά της συναισθήματα εκείνη την περίοδο.

«Στο παρελθόν έχει υπάρξει, όχι ακριβώς revenge porn, αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν σε μία ευαίσθητη ηλικία, 15-16 χρονών», είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

Και συμπλήρωσε: «Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολο όλο αυτό. Το έμαθα και γενικά υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή με διάφορα προφίλ. Το θέμα είναι πώς νιώθεις, επειδή αυτό ούτως ή άλλως θα πάρει διαστάσεις. Ήμουν σε έναν χώρο, με ανθρώπους γύρω μου, τους έβλεπα στα κινητά τους και ένιωθα ότι κοιτάζουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή».

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Αποκλειστικό! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Ανδρομάχη δεν έκρυψε τους φόβους της

Στη συνέχεια η Ανδρομάχη περιέγραψε πώς ένιωθε εκείνη την περίοδο: «Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Κανένας γονιός δεν περιμένει ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί του, κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, με αποτέλεσμα να περάσει ένας χρόνος ολόκληρος και κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: “Τώρα θα το πουν”. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις».

Και κατέληξε ότι είχε την υποστήριξη από τους δικούς της ανθρώπους, κάτι που είναι τελικά και το πιο σημαντικό όταν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο: «Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που με ευχαρίστησαν επειδή τους έδωσα δύναμη. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο πιο κοντά γίνεται στον άλλο, πρέπει ο άλλος να νιώθει έτοιμος να σου πει το οτιδήποτε».