Κώστας Καραμανλής & Νατάσα Παζαΐτη: Ντυμένοι ασορτί σε σπάνια βραδινή έξοδο με τον γιο τους, Αλέξανδρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη σπάνια πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, επομένως κάθε φορά που το κάνουν όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τα βλέμματα των ανθρώπων γύρω τους, γυρνούν προς το μέρος τους. Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου στο Μέγαρο μουσικής όπου βρέθηκαν μαζί με τον γιο τους, Αλέξανδρο (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το θεατρικό ντεμπούτο με την αδερφή του, Αλίκη, και τους γονείς τους στην πρώτη σειρά).

Ο φωτογραφικός φακός του youweely.gr τους απαθανάτισε τη στιγμή που έμπαιναν στο κτήριο, το ζευγάρι αγκαζέ και δίπλα το παιδί τους. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι στα μπλε, εκείνη με ένα πολύ εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα, σακάκι και ψηλά μαύρα τακούνια, ενώ εκείνος με κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο. Ο νεαρός, από την άλλη πλευρά, φορούσε καφέ παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και μαύρο σακάκι, ασορτί με τα παπούτσια.

Η σπάνια εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή με τη Νατάσα Παζαΐτη και τον γιο τους

Κώστας Καραμανλής Νατάσα Παζαΐτη έξοδος

Κώστας Καραμανλής Νατάσα Παζαΐτη γιος Αλέξανδρος

Σπάνια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Η Νατάσα Παζαΐτη διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, ωστόσο η ίδια δημοσιεύει συνήθως ζητήματα, που αφορούν στην ιατρική με την οποία ασχολείται και πιο σπάνια με την οικογένειά της.

Το Σάββατο 16/12/23 η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή μας έδειξε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους, το οποίο δεν είχαμε δει πρόσφατα ίσως και καμία φορά στο instagram της (δείτε εδώ το ζευγάρι στη Μύκονο).

Το σημείο του σπιτιού, που θέλησε λοιπόν να μοιραστεί η Νατάσα Παζαΐτη ήταν από το σαλόνι και συγκεκριμένα εκεί τοποθετήθηκε το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με κόκκινα και χρυσά στολίδια.

«Τα Χριστούγεννα κυματίζουν ένα μαγικό ραβδί πάνω από αυτόν τον κόσμο, και ιδού, όλα είναι πιο απαλά και πιο όμορφα». – Norman Vincent Peale», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη.