Ελένη Ράντου: Αγκαλιασμένες κάτω από τους φοίνικες - Σπάνια κοινή φωτογραφία της ηθοποιού με τη μοναχοκόρη της

Το χαμόγελό τους τα λέει όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Ράντου έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση την Παρασκευή 8/3 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήμερα της γιορτής της γυναίκας με την ηθοποιό να επιλέγει μια φωτογραφία της μαζί με την κόρη της.

Η ηθοποιός και η κόρη της έχουν αναπτύξει μια πολύ δεμένη σχέση (δείτε εδώ μια σπάνια, κοινή έξοδο τους στα μπουζούκια). Έτσι λοιπόν, η Ελένη Ράντου έστειλε το δικό της μήνυμα σχετικά με την ανάγκη για περισσότερη γυναικεία αλληλεγγύη.

Ως γυναίκα μάλιστα, που έχει καταφέρει να κινηθεί με αξιοπρέπεια στο χώρο του θεάματος με τα φώτα να είναι πάντα στραμμένα πάνω της, η Ελένη Ράντου επιμένει πως η δύναμη της πίσω από όλα κρύβεται στο γεγονός ότι γεννήθηκε γυναίκα.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου με την κόρη της

«Περήφανη που είμαι γυναίκα, περήφανη για όλες τις γυναίκες που ξεπερνούν εμπόδια...που ξεπερνάνε όρια, που αντέχουν, που κάνουν ανατροπές! Αν ήμασταν και πιο ενωμένες....», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Η σπάνια εξομολόγηση για το μεγάλωμα της κόρης της

«Η Νικολέττα τώρα είναι 26 ετών. Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δε θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά, γιατί πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου. Εμένα θα με φωτογραφήσουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφήσουν γιατί εσείς κάνατε κάτι σημαντικό, δε θα το επιτρέψω ποτέ".

Σε κάποιες συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και μπορούσα να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια. Ήταν ανάμεικτα αυτά που ένιωθε. Από τη μια ένιωθε ότι κάποιος της παίρνει τους γονείς της και ότι δεν ήμασταν ολοδικοί της. Κάθε παιδί θέλει εκείνο να είναι το επίκεντρο», είχε πει στις 18/11/23 η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Μπαμπά-δες.