Φιλαρέτη Κομνηνού: Δύο γενιές σε μία φωτογραφία - Η γιαγιά του Γιώργου Παπαγεωργίου αγκαλιά με τη δισέγγονή της

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η σημερινή 8/3 για όλες τις γυναίκες, καθώς η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί ως η επίσημη, που γιορτάζεται παγκόσμια από όλες τις γυναίκες. Έτσι λοιπόν εν όψει της γιορτής είδαμε τη Φιλαρέτη Κομνηνού να κάνει ένα post στον λογαριασμό της στο instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της μητέρας της, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά την εγγονή της, την κόρη που απέκτησε πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη (δείτε εδώ την απίστευτη γνωριμία του ζευγαριού).

Συγκίνηση νιώθει η Κομνηνού μεταξύ άλλων συναισθημάτων βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία, καθώς αποτυπώνεται η στοργή ανάμεσα σε δύο γενιές με μεγάλη ηλικία απόσταση να τους χωρίζει.

Η τρυφερή φωτογραφία της Φιλαρέτης Κομνηνού με την εγγονή και τη μητέρα της

«Ημέρα της γυναίκας σήμερα...και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σ'αυτήν την εικόνα .Μπροστά στην Μάνα μου που κρατάει στην αγκαλιά της την δισέγγονη της και αγναντεύουν μαζι.....», έγραψε η Φιλαρέτη Κομνηνού.


Οι πρώτες δηλώσεις της Κομνηνού για τη γέννηση της εγγονής της

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε Τρίτη 21/11/23 τη Φιλαρέτη Κομνηνού σε δημόσια έξοδο της, με την ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη γιαγιά λίγο μετά τον ερχομό της μικρής εγγονής της στη ζωή: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς (21/11) και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υπέροχα», είπε η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.