Δανάη Μιχαλάκη: «Γνωριστήκαμε στη Σύρο! Τον σέρβιρα ποτό...» - Η εξομολόγηση για τον έρωτα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Δεν ήταν με την πρώτη ματιά, αλλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη: «Γνωριστήκαμε στη Σύρο! Τον σέρβιρα ποτό...» - Η εξομολόγηση για τον έρωτα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη στη Τζένη Θεωνά και θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, το Σαββατοκύριακο, παρουσίασαν το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου στον αέρα του Happy Day.

Σε αυτό, η ηθοποιός ακούγεται να μιλάει για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την γνωριμία της με τον σύζυγό της και πατέρα της μονάκριβης κόρης τους που ήρθε στη ζωή πριν από μερικούς μήνες, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πώς γνωρίστηκαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Το έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω μαμά. Από μικρή. Δηλαδή η μαμά μου το έλεγε τις προάλλες "Σε θυμάμαι, από πολύ μικρή έλεγες ότι θέλεις να κάνεις παιδί". Δεν σκέφτηκα ποτέ... Αν περιμένεις πότε θα είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή… νομίζω δεν υπάρχει ποτέ να πεις ότι "τώρα είναι". Για μένα τουλάχιστον. Είναι ωραίο τα πράγματα να έρχονται κάπως αβίαστα. Όλα με τον Γιώργο έχουν έρθει αβίαστα, από την αρχή της σχέσης. Γνωριστήκαμε στη Σύρο. Τον σέρβιρα ποτό… Όλα τα έχω κάνει, να μοιράζω φυλλάδια, σερβιτόρα σε ψητοπωλείο... Δεν έγινε τίποτα από τότε. Μετά με κάλεσε να πάω να δω την παράστασή του. Μετά από μήνες ήρθε η σχέση. Αφού είδα και το καλλιτεχνικό του έργο», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την σχέση με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η βόλτα της με την κόρη της

Μέσα από την πρώτη ανάρτηση, που έκανε η Δανάη Μιχαλάκη μετά τον τοκετό της (δείτε την εδώ) περιέγραψε τα πρώτα και απολύτως μοναδικά συναισθήματά για την απόκτηση της κόρης της.

Το Σάββατο 30/12/23 μαμά και κόρη έκλεισαν τις πρώτες 40 ημέρες από τον τοκετό και έτσι η Δανάη Μιχαλάκη αποφάσισε να το ''γιορτάσει'' μέσα από μία βόλτα με το καρότσι και την μικρή της στο Καλλιμάρμαρο.