Ηλίας Βρεττός & Αναστασία Δεληγιάννη: Έτοιμοι να γίνουν γονείς - «Έχω βιώσει το θαύμα!»

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σχέση του Ηλία Βρεττού με τη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη πηγαίνει μερικά χρόνια πίσω, τότε που ο τραγουδιστής δήλωνε δημόσια ερωτευμένος με μια γυναίκα που του είχε ''κλέψει'' την καρδιά, ωστόσο δεν ανήκε στο χώρο του θεάματος.

Από τη στιγμή, που ο Βρεττός αντιλήφθηκε πως τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνον και στην αγαπημένη του ήταν σοβαρά και πως αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του, τότε τη σύστησε δημόσια στα μέσα και στο κοινό του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πορεύεται ευτυχισμένο μαζί στη ζωή και όπως πρόσφατα αποκάλυψε ο καλλιτέχνης σε συνέντευξη του στο Mega Καλημέρα επιθυμεί σύντομα με την Αναστασία Δεληγιάννη να γίνουν γονείς (δείτε εδώ όσα έχουν πει αποκλειστικά στο Youweekly.gr).

Η επιθυμία του Ηλία Βρεττού να γίνει σύντομα πατέρας

«Όχι απλά πιστεύω στα θαύματα, έχω βιώσει το θαύμα! Πιστεύω ότι τότε βγήκα ζωντανός από εκείνο το σμπαραλιασμένο αμάξι λόγω θαύματος. Είμαι εδώ μπροστά σας, επειδή είμαι ένα ζωντανό θαύμα, έτσι νιώθω εγώ.

Δεν έχω κάτι πιο πάνω από την οικογένειά μου. Μακάρι να μας αξιώσει ο θεός με την Αναστασία να αποκτήσουμε ένα παιδάκι, είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και το ευχόμαστε», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

«Δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δε μπορώ να κάνω! Είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες»

«Το γούρι μου είναι η γυναίκα μου. Δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δε μπορώ να κάνω, ήμουν πάντα άσχετος, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα. Είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες. Δε λέω ότι δε κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι, κάνω πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι απλά, όχι το νοικοκυριό, όχι το μαγείρεμα, όχι τέτοια πράγματα», είχε πει ο Ηλίας Βρεττός σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 22/10/23 στο I Love ΣουΚου.