Δέσποινα Βανδή: «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει» - Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη

Τι ζήτησαν οι γιατροί από τον ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από μερικά 24ωρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστη δύο εμφράγματα και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή. Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, επομένως δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του. Άλλωστε ήταν και εκείνη που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της. Η αγωνία της, μάλιστα, έφτασε στα ύψη.

Η κατάσταση του ηθοποιού, ωστόσο, γίνεται όλο και καλύτερη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο δωμάτιο της κλινικής "Υγεία" αναρρώνοντας και προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ. Μετά τη δική του ανάρτηση (δείτε την εδώ), λοιπόν, όπου ενημέρωνε το κοινό του για όλα όσα συνέβησαν, και η τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει στους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο, όπου φαίνεται η ταλαιπωρία της, αλλά είναι ικανοποιημένη, καθώς οι εξελίξεις είναι θετικές.

Η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τα εγκεφαλικά του Βασίλη Μπισμπίκη

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», ακούγεται να λέει και γράφει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!».

Τι του ζήτησαν οι γιατροί

Μετά από επικοινωνία που είχε το youweekly.gr με το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, έγινε γνωστό πως, σε αντίθεση με όσα ακούγονται, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, αλλά η νοσηλεία του μπορεί να κρατήσει μέχρι και την Τρίτη, εφόσον πρέπει να γίνει κάποιες εξετάσεις πρώτα.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον έχουν ενημερώσει πλήρως για όλα όσα θα πρέπει να κάνει αφού πάρει το εξιτήριο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ουσιαστικά, θα πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής και συνήθειες, κόβοντας το τσιγάρο και το αλκοόλ, προσέχοντας παράλληλα την διατροφή του.