Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Ένιωσα μία ενόχληση την οποία ευτυχώς δεν αγνόησα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης

Μεγάλη ανησυχία ξέσπασε από το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου, όταν μαθεύτηκε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο 46χρονος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα, καθώς ότι χρειάστηκε να του γίνουν δύο επεμβάσεις για να τοποθετηθούν στεντ.

Τελικά τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για τον πρωταγωνιστή, καθώς πριν από λίγη ώρα έκανε story και ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ξεκαθάρισε πως είναι καλά στην υγεία του. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μία ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βασίλης Μπισμπίκης

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της - Τα λόγια που της ψέλλισε ο Βασίλης Μπισμπίκης κάτω από την πίστα (Βίντεο)

Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, που βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο Βασίλης Μπισμπίκης έπαθε έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή. Άμεσα τον οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί προχώρησαν στο χειρουργείο. Έπειτα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Βασίλης Μπισμπίκης θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την ερχόμενη Κυριακή 10/3, με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται ομαλά.

Το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τα περαστικά τους έχουν στείλει όλες οι εκπομπές, ανάμεσα τους και το Πάμε Δανάη στο MEGA σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια μετέφερε μάλιστα και το μήνυμα που της έστειλε η Δέσποινα Βανδή. «Να στείλουμε τα περαστικά μας. Να είναι καλά. Εγώ τα έστειλα ήδη. Η Δέσποινα μου είπε ότι είναι όλα καλά. Περαστικά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.