Σίσσυ Χρηστίδου: «Αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή...» - Το σχόλιο για την νέα "επίθεση" του Λάκη Λαζόπουλου σε Λιάγκα & Καινούργιου

«Αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω πάρα πολύ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή...» - Το σχόλιο για την νέα

Ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε ένα νέο podcast κατά το οποίο κατακεραυνώνει τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντάς τον κουτσομπόλη και μετρ της κιτρινίλας, απαντώντας παράλληλα σε όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου, την προσωπική της ζωή και την νοημοσύνη της (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις που έκανε σχολιάστηκαν το Σάββατο 9 Μαρτίου στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, με την Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει πως όλη αυτή τη συμπεριφορά δείχνει πως υπάρχει κάτι προσωπικό ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά και γι' αυτί γίνεται η "επίθεση".

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Λαζόπουλου κατά Λιάγκα & Καινούργιου

«Αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω πάρα πολύ για την πορεία του. Αισθάνομαι ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που το κάνει αυτό. Μπορεί επειδή είναι podcast; Δεν ξέρω! Στο Τσαντίρι μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έτσι όπως το τοποθετεί, είναι σαν να το συγκρίνει. Δεν είναι το ίδιο όμως. Γιατί εγώ εδώ δεν αισθάνομαι το χιούμορ - μπορεί να κάνω και λάθος γιατί ποια είμαι εγώ που θα μιλήσω για τον Λάκη Λαζόπουλο - αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, αισθάνομαι μια εμμονή. Τότε, αν έπεφτες στα δίχτυα του, γελούσες με τον τρόπο που το έκανε, παρόλο που ήταν αιχμηρός. Απλά, στον τρόπο του αισθάνομαι ότι έχει γίνει πιο προσωπικό», είπε η παρουσιάστρια.