Λάκης Λαζόπουλος: "Χτυπά" ξανά Λιάγκα & Καινούργιου - «Ξεκίνησε από ένα δελτίο κατινιάς, αναδείχθηκε σε μετρ της κιτρινίλας», «Καλώ την Κατερίνα εδώ, να...»

«Είναι δυνατόν μία γυναίκα να θεωρεί αποκλειστικό της δικαίωμα έναν άνθρωπο που είχε συναισθήματα πριν έναν χρόνο;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά και αριστερά)
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά και αριστερά)

Ένα μικρό απόσπασμα από το νέο podcast του Λάκη Λαζόπουλου είχε διαρρεύσει στα social media πριν εκείνο δημοσιευθεί κανονικά και ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος, αφού σε αυτό ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κατακεραύνωνε τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφού, λοιπόν, βγήκε στον αέρα ολόκληρο, προβλήθηκαν στο Χαμογέλα και Πάλι ολόκληρες οι δηλώσεις του για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αλλά και όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού προηγουμένως είχε χρησιμοποιήσει αιχμηρούς χαρακτηρισμούς αναφερόμενος στην νοημοσύνη της (δείτε εδώ).

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου κατά Λιάγκα και Καινούργιου

«Ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας. Τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις; Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο! Κουτσομπόλα, ναι. Έγινε και ΚΤΕΟ του χιούμορ ο Λιάγκας. Θα περνάμε από έλεγχο. Ξεκίνησε από ένα δελτίο κατινιάς στο Star, αναδείχθηκε σε μετρ της κιτρινίλας και έχει φτάσει στο σημείο του ίκτερου», λέει αρχικά για τον οικοδεσπότη του Πρωινού που υπερασπίστηκε την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ το απόσπασμα) και έπειτα ανέφερε για εκείνη:

«Την Καινούργιου τη συμπαθώ, την έχω καλέσει και στην εκπομπή μου, αλλά δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα μου απαγορεύσει και κανένας, ούτε θα με εκφοβίζει, ούτε θα με καλεί να συμμετέχω σε νομική κουβέντα στην τηλεόραση. Γιατί από τον νόμο είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μόνο στο δικαστήριο ή υπάρχει νόμος να πηγαίνω και στην εκπομπή του Λιάγκα; Δεν κάνω τηλεόραση και δεν θα κάνω το Τσαντίρι. Ξέρετε τι ισχύει για μένα για την τηλεόραση. Δεν είστε υποχρεωμένοι να με παίξετε κι εγώ να γίνω ο Πολάκης και να απαντάω σε αυτά. Η σάτιρα για σας είναι μια ξένη λέξη, δεν τη μιλάτε».

Και πρόσθεσε για όλο τον σάλο με τις φωτογραφίες Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Είναι δυνατόν δύο γυναίκες να μιλάνε για τα προσωπικά τους και η μία γυναίκα να θεωρεί αποκλειστικό της δικαίωμα έναν άνθρωπο που είχε συναισθήματα πριν έναν χρόνο; Αν έχει πρόβλημα η Καινούργιου την καλώ εδώ, όποτε θέλει να έρθει να της τα πω εδώ, αν φοβάται να τα ακούσει αυτά που λέω και να μου απαντήσει. Αλλά μόνο την Κατερίνα καλώ».