"Κόλαφος" η Καλομοίρα: «Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον όχι!»

Το ξεκαθάρισμα για τα αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα! Απάντησε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να επιστρέψει κι εκείνη στον μουσικό διαγωνισμό, αφήνοντας τις αιχμές της για την ΕΡΤ.

Απάντησε, ακόμη και για τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται το τελευταίο διάστημα για την εμφάνισή της, με πολλούς να υποστηρίζουν πως το πρόσωπό της έχει αλλάξει εντελώς λόγω πλαστικών. Η ίδια, λοιπόν, ξεκαθάρισε εάν έχει κάνει κάποια επέμβαση και αποκάλυψε την συζήτηση που έκανε με τα παιδιά της για το θέμα αυτό.

Η σπόντα της Καλομοίρας για την ΕΡΤ

«Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι ο θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα πάρει το τραγούδι και θα το πάει στο φεγγάρι. Είναι τόσο καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο», είπε αρχικά.

«Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον όχι. Λατρεύω την ΕΡΤ, πλάκα κάνω. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ, γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision κι σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. Είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία; Πάω με την καρδιά...», δήλωσε έπειτα.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, άστα να είναι εκεί, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο όταν σκέφτομαι τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, όταν θα έχουν κι εκείνα Instagram, αν πάρει τέτοια σχόλια η κόρη μου... Έτσι έκατσα και έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι θέλω, είναι δικό μου σώμα», σημείωσε σε άλλο σημείο (δείτε εδώ τι έγραφαν κάτω από το τελευταίο της βίντεο).