Σίσσυ Χρηστίδου εναντίον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Το σχόλιο για τους “sugar daddies” ήταν άκρως σεξιστικό»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου εναντίον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Το σχόλιο για τους “sugar daddies” ήταν άκρως σεξιστικό»

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον Δημήτρη Κουτσούμπα μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, το πρωί του Σαββάτου (9/3). Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αγόρευση που έκανε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, λίγες μέρες πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

«Ήταν άκρως σεξιστικό. Σαν σχόλιο με απογοήτευσε πάρα πολύ, δεν περίμενα να ακούγονται τέτοια πράγματα μέσα στην Βουλή. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς, βέβαια, πολλά. Ήταν μια άτυχη στιγμή και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι επέμεινε σε αυτό, επανήλθε ενώ προκάλεσε τόσες αντιδράσεις η πρώτη δήλωση. Θα μπορούσε να ανακαλέσει ή να επανατοποθετηθεί. Εμμένει σε αυτό που λέει, με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι να πω», δήλωσε σε έντονο ύφος η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Με εφαρμοστή, τζιν ολόσωμη φόρμα - Ποζάρει άκρως ανανεωμένη με τα πόδια της να φαίνονται δύο μέτρα

Τα λόγια του Δημήτρη Κουτσούμπα που έφεραν την απογοήτευση της Σίσσυς Χρηστίδου

Θυμίζουμε ότι στη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας στη Βουλή, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την πρόταση του κόμματος για υιοθέτηση του σκανδιναβικού μοντέλου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε πως: «H επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους. Μάλλον πρέπει να βρείτε άλλο καπιταλιστικό παράδειγμα να αντιγράψετε».

Ο κ. Κουτσούμπας επανήλθε στο θέμα και την επόμενη μέρα παρά τις αντιδράσεις, τονίζοντας: «Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια». Παράλληλα προσκόμισε και screenshots από πλατφόρμες για sugar daddies, κάτι που έφερε περαιτέρω αντιδράσεις, πέρα από την απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου.