Σταμάτης Γονίδης: «Εγώ έπρεπε να διαφημίσω ουίσκι, γιατί πίνω κιόλας, όχι ο Αργυρός που δεν πίνει»

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, αλλά και στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν σάλο πρόσφατα.

«Δεν παρακολουθώ τη Eurovision. Ξέρω ότι συμμετέχει κάποια τραγουδίστρια, η Μαρίνα Σάττι. Είναι καταπληκτική στο θέμα της σκέψης, είναι ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Και συμπλήρωσε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές, τον Οικονομόπουλο, τον Βέρτη, την Καλλιμάνη, την Ελληνίδου. Ο Νταλάρας έχει τις απόψεις του, έχουμε γνωριστεί, έχει έρθει και σπίτι μου. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι και μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε να πει πράγματα που ίσως δεν μας είναι αρεστά. Για μένα ωστόσο είναι κύριος, και πολύ ειλικρινής».

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γονίδης – Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Σοφία Βόσσου: «Έτσι είναι...»

Τι δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης για τις διαφημίσεις και τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Σταμάτης Γονίδης συνέχισε τη σκέψη του, λέγοντας: «Ποιος θα ήταν αυτός που δεν θα ήθελε να πάρει κάποια καλά χρήματα και να διαφημίσει ένα προϊόν; Έχω δει τον Αργυρό να πίνει ουίσκι σε μία διαφήμιση. Εγώ έπρεπε να το διαφημίσω, γιατί εγώ πίνω, ο Αργυρός δεν πίνει».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στη στάση της Εκκλησίας απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή και στο σπίτι του και στο κρεβάτι του, αρκεί να μην πειράζει τον άλλον. Η εκκλησία, όμως, πρέπει να καταλάβει ότι είναι αγάπη και ότι πρέπει να αγκαλιάζει όλον τον κόσμο. Βέβαια έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν παντρεύει μέσα στον ιερό χώρο άτομα του ίδιου φύλου, αλλά να κρατάει μία αγκαλιά ανοιχτή».