Ο Κώστας Τσουρός και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έληξαν την κόντρα τους στον αέρα: «Τι είχε γίνει και μου επιτέθηκες»

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι είχε νεύρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Κώστας Τσουρός και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έληξαν την κόντρα τους στον αέρα: «Τι είχε γίνει και μου επιτέθηκες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου ο Κώστας Τσουρός. Με δεδομένο ότι στο πλατό βρισκόταν και ο συνεργάτης της εκπομπής, Κωνσταντίνος Βασάλος, η κουβέντα ήρθε κατευθείαν στην πρόσφατη μεταξύ τους αντιπαράθεση, με τον παρουσιαστή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» να ξεκαθαρίζει τη θέση του για τα σχόλια που έκανε.

Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, είχε σχολιάσει ως τηλεθεατής αρκετά από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, με τον Κώστα Τσουρό να του ασκεί έντονη κριτική, για την οποία και ζήτησε συγγνώμη στη συνέχεια.

«Δεν έχω νεύρα σήμερα Κωνσταντίνε, μην αγχώνεσαι», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής μπαίνοντας στο στούντιο, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ρωτάει: «Τι είχε γίνει και μου επιτέθηκες;». Αμέσως μετά ο Κώστας Τσουρός ξεκαθάρισε τη θέση του: «Ο Κωνσταντίνος επειδή βρίσκεται ωραία στην εκπομπή σας, εδώ δεν τα λέει, τα λέει στο YouTube, αυτό μου έκανε εντύπωση».

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος»

Κώστας Τσουρός και Κωνσταντίνος Βασάλος σε μία απολαυστική στιχομυθία

«Το βίντεο που έκανα ήταν μια απλή γνώμη που εξέφρασα για τον καθένα, σαν τηλεθεατής. Ο άλλος εκεί που έχετε στο πάνελ, με έβριζε, του έπεσαν τα μαλλιά!», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Κώστα Τσουρό να λέει: «Ισχύει ότι είχα νεύρα και την πλήρωσε ο Βασάλος, ανθρώπινο είναι, ακόμα και αν λέτε ότι δεν είναι πολύ επαγγελματικό».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του αποκάλυψε πώς ένιωσε μόλις είδε το επίμαχο απόσπασμα με την κριτική του παρουσιαστή: «Νευρίασα, έστειλα μήνυμα στην Ευρυδίκη μετά από τόσο καιρό που είχαμε να μιλήσουμε. Αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα»...