Κατερίνα Στικούδη - Απίστευτο στιγμιότυπο: Με το ένα χέρι θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο

Την φωτογραφία τράβηξε ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες ώρες πριν από την επιστροφή της στο J2US, η Κατερίνα Στικούδη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του θηλασμού, αλλά και των πολλών ρόλων που φέρνει εις πέρας μία γυναίκα στη ζωή. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έφερε πρόσφατα στη ζωή τον δεύτερο γιο της, και καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη, που θα πάρει το όνομα «Νίκος», από τον πατέρα της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Βύρωνα.

Αυτές οι ημέρες περνούν αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, στον οποίο και έχει αφιερωθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει μέχρι σήμερα την επιστροφή της στο J2US. Παράλληλα, ωστόσο, φροντίζει και τον πρωτότοκο γιο της, που είναι ακόμα 3,5 ετών και θέλει να περνάει όμορφες στιγμές με τη μητέρα του. Κάπως έτσι προκύπτουν στιγμιότυπα όπως αυτό που ανέβασε, γεμάτος θαυμασμό, ο σύζυγός της DJ Rico.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις κατά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Αφοσιωμένη μαμά η Κατερίνα Στικούδη

Με το ένα χέρι θηλάζει τον πρωτότοκο γιο της, και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο! Μαμά πολλών ταχυτήτων είναι η Κατερίνα Στικούδη, καθώς εκτός από σύζυγος παραμένει και εργαζόμενη. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και λίγο πριν γεννήσει, εκείνη συνέχιζε τις εμφανίσεις της, εφόσον της το επέτρεπε ο γιατρός της. Ο Βαγγέλης Σερίφης δεν έκρυψε την εκτίμηση που έχει στη σύζυγό του, αλλά και στις γυναίκες γενικότερα, για τους πολλούς ρόλους που εκπληρώνει.

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας…. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης αναφερόμενος στα σχόλια που αναμένεται να προκύψουν μετά την επανεμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2US.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται επίσης λίγες ώρες μετά το μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη για την Ημέρα της Γυναίκας: «Χρόνια πολλά γυναίκα, μητέρα, αδερφή, σύζυγος! Οι ρόλοι μας πολλοί αλλά έχουμε μάθει να τα καταφέρνουμε, για τα δύσκολα είμαστε πλασμένες».

Δείτε το στιγμιότυπο: