Άρης Μακρής: Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη – Καταβεβλημένος ο ηθοποιός

Όσα αποκάλυψε η σκηνοθέτιδα στην παράστασή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πριν από λίγες η Άννα Μαρία Βελλή επανέφερε στο προσκήνιο την καταγγελία που είχε κάνει για πρώην της, που την κακοποίησε, με βίντεο στο YouTube και στο TikTok. Μπορεί να μην κατονόμασε τον Άρη Μακρή, ωστόσο το έκαναν πολλοί χρήστες των social media, σε σημείο που εκείνος προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση του απ' όσα ακούγονται.

Ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, αναβλήθηκε η πρεμιέρα στην παιδική θεατρική παράσταση που θα συμμετείχε ο Άρης Μακρής. με την παραγωγό και σκηνοθέτιδα, Γιούλη Ηλιοπούλου, να μιλάει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, καθώς και για τις σκέψεις του να κινηθεί νομικά ενάντια στην πρώην σύντροφό του.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη: «Διέψευσε έναν από τους ήδη πρώην συντρόφους της! Είναι σαν να φωτογραφίζει τον Άρη Μακρή»

«Κυριακή ήταν να γίνει η πρεμιέρα, την αναβάλαμε και θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου. Δεν ζήτησε ο Άρης αναβολή, αλλά επειδή βρισκόμασταν σε γενικές δοκιμές και υπήρχαν κάμερες έξω από τις πρόβες, ο Άρης ήταν πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούσε να προσέλθει στις γενικές δοκιμές. Για πρακτικούς λόγους έπρεπε να αναβάλουμε την πρεμιέρα», είπε αρχικά η Γιούλη Ηλιοπούλου.

Η ψυχολογική κατάσταση του Άρη Μακρή τις τελευταίες μέρες

Και συμπλήρωσε: «Το αν θα γίνει αντικατάστασή του εξαρτάται από τις εξελίξεις, γιατί και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και είμαστε κάπου στη μέση. Είμαστε πάντα με το θύμα, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη και ονομαστική καταγγελία, αλλά ο Άρης φωτογραφίζεται. Δεν μπορεί κάποιος να συνεργάζεται με κάποιον που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά από τη μία πλευρά και από την άλλη ο Άρης δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση».

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του Άρη Μακρή, η Γιούλη Ηλιοπούλου μεταξύ άλλων: «Σκέφτεται πώς θα αντιδράσει σε όλο αυτό, θα κάνει δηλώσεις, σκέφτεται να κινηθεί και νομικά απ' ό,τι κατάλαβα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, εξαρτώνται πολλοί εργαζόμενοι από αυτήν την παράσταση»