Μπέττυ Μαγγίρα για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη: «Διέψευσε έναν από τους ήδη πρώην συντρόφους της! Είναι σαν να φωτογραφίζει τον Άρη Μακρή»

«Αν ο Άρης Μακρής δεν είναι ο θύτης...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη: «Διέψευσε έναν από τους ήδη πρώην συντρόφους της! Είναι σαν να φωτογραφίζει τον Άρη Μακρή»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου, συζητήθηκε έντονα το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε μετά από ένα βίντεο της Άννα Μαρίας Βέλλη όπου μιλούσε για τον κακοποιητή της, το οποίο προκάλεσε το ξέσπασμα του Άρη Μακρή μετά τα μηνύματα που τον κατηγορούσαν και τον έβαζαν στη θέση του.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια, εξηγώντας πως, παρόλο που πάντα θα υποστηρίζει τα θύματα, θεωρεί πως εάν ο τραγουδιστής δεν είναι πράγματι ο κακοποιητής της, θα πρέπει να κινηθεί με κάποιο τρόπο ώστε να σταματήσει να του δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά του, καθώς, όπως εξήγησε και εκείνος, έχουν χαλάσει συνεργασίες εξαιτίας αυτού (προβλήματα δημιουργήθηκαν, μάλιστα, και στην παράσταση που παίζει τώρα - δείτε εδώ).

Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα για το ζήτημα κακοποίησης της Άννα Μαρίας Βέλλη και του Άρη Μακρή

«Έχω δουλέψει με τον Άρη Μακρή για δυο χρόνια στο Mamma Mia, μια πολύ ωραία συνεργασία... Διαβάζω αυτό το post και μένω άφωνη, γιατί αυτή η υπόθεση είναι εδώ και τρία χρόνια. Εύλογα τα ερωτήματα και οι απορίες που θέτει στο post. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί βγαίνει και παίρνει θέση τώρα, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει τρία χρόνια πριν. Η αιτία είναι ότι η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα Q&A και απάντησε γι' αυτό.

Η ίδια είπε γιατί δεν λέει το όνομα. Καλώς ή κακώς όταν είσαι με κάποιον επώνυμο και έχει γίνει γνωστή η σχέση σου, το δικό μας μυαλό και όλων των ανθρώπων που μπορεί να σε ακολουθούν και να σε θαυμάζουν, πάει σε συγκεκριμένα άτομα. Και επειδή η ίδια διέψευσε έναν από τους ήδη πρώην συντρόφους της, αμέσως είναι σαν να φωτογραφίζει τον Άρη. Και είπε, λοιπόν, ότι δεν βγαίνει να πει το όνομά του, γιατί δεν θέλει να κάνει cancel σε κανέναν, δεν θέλει δηλαδή να ακυρώσει κάποιον άνθρωπο. Όμως, έμμεσα γίνεται αυτό. Εννοείται είμαστε πάντα με τα θύματα, αλλά αν δεν βγεις και δημόσια να πεις ποιος είναι ή να πάρει τον δρόμο της νομικής οδού, να πας να καταγγείλεις έναν άνθρωπο, να κάνεις μία μήνυση… Αν ο Άρης Μακρής δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα canceling στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Είπαμε πολλά που δεν μπορώ να τα πω! Το περνάει δύσκολα...» - Η αποκάλυψη για τον Άρη Μακρή μετά τον σάλο για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη