Μαρία Αντωνά: Μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor - Δείτε τις πρώτες εικόνες

Εμφανώς μαυρισμένη και χαμογελαστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Μόλις πριν από λίγη ώρα, η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor τις προηγούμενες μέρες. Η ραδιοφωνική παραγωγός βγήκε από τις πύλες στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος εμφανώς μαυρισμένη, ταλαιπωρημένη μεν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά δεν έκρυψε το όμορφο χαμόγελό της στους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και την απαθανάτισαν κατά την άφιξή της.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαρία Αντωνά είχε προαναγγείλει την επιστροφή στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ανέβασε το σακίδιό της, έτοιμο και γεμάτο από αναμνηστικά της που κρατάει από τη φετινή συμμετοχή της στο Survivor, και έγραψε: «Απίστευτη εμπειρία, πολλά τα συναισθήματα! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, θα τα πούμε όλα».

Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε γεμάτη από το Survivor

Παρά το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στην παραμονή, η πρώην παίκτρια των Διασήμων δεν εμφανίστηκε ενοχλημένη στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, αντιθέτως ανέφερε μεταξύ άλλων πως φεύγει γεμάτη από αυτή την εμπειρία, και θέλει να επιστρέψει στον αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη και τον γάτο τους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα»

Μαρία Αντωνά

Ο ποδοσφαιριστής με τη σειρά του την είχε στηρίξει λέγοντας: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου», ενώ πρόσθεσε με χιούμορ: «Εντάξει, εφόσον με έβαλες πάνω από τον γάτο, σου έλειψα αρκετά».

Μαρία Αντωνά

Τα συγκεκριμένα λόγια αναδημοσίευσε και η Μαρία Αντωνά μόλις πήρε το κινητό της μετά το Survivor, ενώ ακολούθησαν και τα λόγια στήριξης του Νίκου Γκάνου, με τον οποίο έχουν δηλώσει και οι δύο πως έγιναν κολλητοί μετά τη συμμετοχή τους στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης. «Σε αγαπάμε Μαρία, γύρνα πίσω», της έγραψε κι εκείνος, με την Αντωνά να απαντάει: «Αδελφούλη μου σ' αγαπώ».