Survivor 2024 – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα»

«Όλα έχουν πάει λάθος...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα»

Η αποχώρηση του Νίκου Γκάνου και ο αποψινός (25/2) 1ος αγώνας ασυλίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων στην έναρξη του Survivor. Η Μαρία Αντωνά δεν δίστασε να δείξει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι πλέον θα αγωνίζεται χωρίς τον κολλητό της στην παραλία, και ξέσπασε σε κλάματα ενώ έδινε προσωπική συνέντευξη στην κάμερα του reality επιβίωσης.

«Όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος, και δεν ξέρουμε πώς αυτό θα εξελιχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή, και γιατί επανέρχομαι από μία δύσκολη κατάσταση με την υγεία μου, αλλά και γιατί θα ξαναμπώ εκεί χωρίς τον Νίκο Γκάνο. Δεν ξέρω, ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα σήμερα, και με την όλη κατάσταση, καθώς και το γεγονός ότι λείπει ο Νίκος», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά: «Η φιλία μας δεν θα μείνει εδώ».

Με αποκλειστικό ρεπορτάζ του, το youweekly.gr σας είχε μεταφέρει τις δύσκολες στιγμές που περνούσε η Μαρία Αντωνά μέρες πριν, μόλις αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος μετά τη μονομαχία. Όπως φαίνεται είχαν αναπτύξει μια πολύ βαθιά φιλία όλον αυτό τον καιρό στο παιχνίδι, και η μοναξιά είναι δύσκολη στον Άγιο Δομίνικο...

Λίγο μετά την αποχώρησή του, η Μαρία Αντωνά είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω τόσο έντονες στιγμές και ότι ερχόμενη σε αυτό το παιχνίδι που κυριαρχεί η ίντριγκα και το προσωπικό συμφέρον, θα γνωρίσω έναν άνθρωπο σαν τον Νίκο. Πέρα από υπέροχος καλλιτέχνης είναι φανταστικός φίλος ζωής. Σίγουρα η φιλία μας δεν θα μείνει εδώ».