Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Μαρία Αντωνά

Παρασκήνιο απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Μαρία Αντωνά

Συντετριμμένη ψυχολογικά φαίνεται πως είναι τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο η Μαρία Αντωνά και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Survivor!

Άσχημα ψυχολογικά η Μαρία Αντωνά

Το πρώτο "χαστούκι" στην Μαρία ήρθε πριν από λίγες ημέρες όταν συνειδητοποίησε πως ο αγαπημένος της, Άρης Σοιλέδης δεν θα μπει στο παιχνίδι. Η Μαρία έφυγε από Ελλάδα με το σκεπτικό πως σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει και ο καλός της που ήταν, μάλιστα, στο παρελθόν ένας άψογος παίκτης και το κοινό τον θέλει πως και πως μέσα και φέτος. Παρ' όλα αυτά τα πλάνα του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι σίγουρο πλέον πως δεν τον περιλαμβάνουν, πράγμα που κατάλαβε η Μαρία κι όσο να 'ναι έπεσε ψυχολογικά.

Δεν είναι δύσκολο άλλωστε να πέσει ψυχολογικά κάποιος εκεί, αφού όλα τα αισθάνεται κανείς "υπερβολικά πολύ" λόγω των συνθηκών...

Το δεύτερο "χαστούκι" ήρθε με την μη αναμενόμενη αποχώρηση του κολλητού της στην παραλία, Νίκου Γκάνου. Ο Νίκος πάλεψε στο χθεσινό επεισόδιο για την παραμονή του στο παιχνίδι εναντίον του Αλέξη Παππά, του Θοδωρή Τουρκογεώργου και του Σταμάτη Ταλαδιανού και τελικά ο στόχος δεν τον ευνόησε τόσο για να παραμείνει στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε ότι από τους τέσσερις αυτούς παίκτες, θα ήταν εκείνος ο πιο αδύναμος κρίκος αλλά να που το Survivor έχει δικαίως τον τίτλο του παιχνιδιού των μεγάλων ανατροπών.

Δείτε επίσης: Survivor: Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος

Ο Νίκος Γκάνος και η Μαρία Αντωνά, όπως φαίνεται είχαν αναπτύξει μια πολύ βαθιά φιλία όλον αυτό τον καιρό στο παιχνίδι. Η Μαρία είχε μοιραστεί μαζί του πολλές σκέψεις και συναισθήματα και τώρα νιώθει μόνη. Και είναι πολύ δύσκολη η μοναξιά στον Άγιο Δομίνικο, όταν ο ένας προσπαθεί να πατήσει πάνω στον άλλον για να παρατείνει για λίγες εβδομάδες ακόμα την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η ίδια έδειξε την στεναχώρια της, μάλιστα, την στιγμή που ο Νίκος έχασε τον αγώνα...