Survivor: Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος

Η πιο συγκινητική αποχώρηση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος

Μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις της φετινής σεζόν ήταν αυτή του Νίκου Γκάνου που παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor! Ενώ όλα τα spoil έδιναν - με βάση λογικής - τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, η αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως το Survivor είναι όντως το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών!

Ο Νίκος Γκάνος είχε δηλώσει από την αρχή του παιχνιδιού πως στον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε για να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένειά του και την μητέρα του που έχει περάσει τόσο δύσκολα στην ζωή της (δείτε εδώ πως έχασε σύζυγο και δυο παιδιά) και φαίνεται πως ο στόχος ως ένα σημείο επετεύχθη! Μπορεί να μην πήρε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά γυρνάει στην Ελλάδα με ένα αξιοπρεπές ποσό στην τράπεζα...

Η αμοιβή του Νίκου Γκάνου από το Survivor

Ο Νίκος Γκάνος παρέμεινε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου για 7 ολόκληρες εβδομάδες, οπότε με βάση τα 5.000 ευρώ που αμειβόταν εβδομαδιαίως σήμερα είναι πλουσιότερος κατά 35.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα αποχώρηση λόγω προβλήματος υγείας και η Όλγα Πηλιάκη (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη) η οποία πήρε ακριβώς το ίδιο χρηματικό ποσό.

Τώρα, όσον αφορά τα παιδιά που έχουν ήδη φύγει, η λίστα έχει διαμορφωθεί κάπως έτσι: