J2US - H αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν...»

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανακουφισμένη στο show

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - H αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν...»

Τέλος καλό, όλα καλά για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι που επιβεβαίωσε και on camera η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής στο show του Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης την υποδέχτηκε απόψε (9/3) στο J2US και της ευχήθηκε τα καλύτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της. Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα και με την Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν στεντ.

«Καλώς ήλθες, σε αγαπάμε πάρα πολύ και ευχόμαστε περαστικά στον Βασίλη. Εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή η οποία του απάντησε λακωνικά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει» - Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή πριν το J2US

Η Δέσποινα Βανδή στάθηκε δίπλα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, από την πρώτη στιγμή που υπέστη έμφραγμα, και τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Πλέον η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ αφότου ολοκληρωθεί ένας νέος κύκλος εξετάσεων αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Μάλιστα ο Βασίλης Μπισμπίκης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε εκδηλώσεις αγάπης μάλιστα, δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μία φωτογραφία αγκαλιά με τη Δέσποινα Βανδή του, θέλοντας να την ευχαριστήσει για την στήριξη που του παρείχε όλες αυτές τις μέρες. Ο ηθοποιός ήταν λακωνικός στο «ευχαριστώ» του, με μόνο δύο λέξεις που σημαίνουν πολλά ωστόσο: «Σ' αγαπώ».

Η τραγουδίστρια είχε δώσει ένα σύντομο update για την πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και πριν από το J2US μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», ακουγόταν να λέει μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!».