Μάρκος Σεφερλής: «Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός μου τριών ετών, μου έδωσαν το όνομά του»

«Ο πατέρας μου ζήτησε από τον Θεό έναν ίδιο, κι έφερε εμένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: «Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός μου τριών ετών, μου έδωσαν το όνομά του»

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη το απόγευμα του Σαββάτου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους, Χάρη, καθώς και για την οικογενειακή τραγωδία που του έδωσε και το όνομά του.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε αρχικά: «Είμαι ένα παιδί από μια φτωχή οικογένεια που οι γονείς μου δούλευαν, μέρα νύχτα, για να μας μεγαλώσουν. Είμαι το τέταρτο παιδί, τρεις είμαστε στη ζωή, εγώ είμαι ο Μάρκος που βγήκε στη θέση ενός άλλου Μάρκου που είχαν και έχασε τη ζωή του σε ηλικία τριών ετών από ένα δυστύχημα».

Δείτε επίσης: Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει ανοιχτά για την Έλενα Τσαβαλιά: «Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι! Υπήρχε μια...»

Μάρκος Σεφερλής: «Η μάνα μου δεν ξέρω αν έχει ξεπεράσει τον πόνο»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που πήρε το όνομά του. «Ο πατέρας μου ζήτησε από τον Θεό να του φέρει έναν ίδιο. Και έφερε εμένα! Μου έδωσαν το όνομα του, πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου όπως και τα αδέλφια μου. Εγώ όμως, επειδή αντικατέστησα στην ουσία και τον άλλο Μάρκο, πήρα πάρα πολλή αγάπη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης: «Χαίρομαι γιατί στον πόνο τον μεγάλο που είχαν, τον οποίο δεν ξέρω ακόμα αν τον έχει ξεπεράσει η μάνα μου που είναι στη ζωή, ήρθα εγώ που τους έκανα να χαμογελάσουν και τους έκανα περήφανους, γιατί ο κόσμος μιλάει για μένα, κάθε μέρα όταν βλέπει την μάνα μου στην Κόρινθο, στη λαϊκή έξω που βγαίνει, της λέει για μένα και τους έκανα να πλημμυρίσουν από χαρά».