J2US - Έπαθαν πλάκα με την επιστροφή της Στικούδη: «Από πού βγήκε το μωρό;»

Η performer αποκάλυψε ότι τις τελευταίες 24 μέρες δεν βγήκε από το σπίτι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - Έπαθαν πλάκα με την επιστροφή της Στικούδη: «Από πού βγήκε το μωρό;»

Με το τραγούδι της Δούκισσας «Το μωρό» υποδέχτηκαν στο πόστο της την Κατερίνα Στικούδη. Η performer επέστρεψε στα παρασκήνια του J2US με μία μικρή καθυστέρηση για καλό σκοπό, εφόσον πριν από λίγες εβδομάδες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Κάποιος που θα την έβλεπε σήμερα για πρώτη φορά, ωστόσο... ούτε που θα το φανταζόταν, αφού η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως.

Το φόρεμα που επέλεξε για τη σημερινή επιστροφή της εντυπωσίασε το κοινό και τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, που είπε μόλις την είδε: «Από πού βγήκε το μωρό δεν ξέρω». Η Κατερίνα Στικούδη από την πλευρά της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε σε γνώριμο περιβάλλον. «Αυτά κάνεις και με τρελαίνεις. Τα Σαββατόβραδα δεν υπάρχει πια περίπτωση να μην είμαι εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ και είναι πολύ γούρικο για μένα το J2US. Έρχομαι, παίρνω ένα μωράκι, ξαναέρχομαι! Δεν ξέρω τώρα αν θα υπάρξει και συνέχεια... Δύο αγόρια, Νικόλας ο δεύτερος. Μου λείψατε πολύ όλοι», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη - Απίστευτο στιγμιότυπο: Με το ένα χέρι θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο

Η Κατερίνα Στικούδη πήρε θέση στα backstage του J2US

Και συμπλήρωσε: «Μου λείψατε πάρα πολύ, η επιτροπή και το κοινό. Είναι αυτό που λέω, δεν πάω να δουλέψω, έρχομαι να περάσω καλά. Έχω δει τα ζευγάρια, έχω παρακολουθήσει το show, έχω αδυναμίες αλλά δεν κάνει να πω. Έχω έρθει πολύ ορεξάτη, να ξέρεις. Πάω γρήγορα στη θέση μου».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη πήρε θέση στο ανακαινισμένο backstage του J2US, απ' όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω να βγω έξω 24 μέρες. Καταλαβαίνεις η σημερινή μέρα για μένα τι είναι. Θα το ρίξουμε έξω, θα κάνουμε χαμό».