J2US - Νίκος Κοκλώνης: «Σου γ...ω το μυαλό!», φώναξε στον αέρα ο παρουσιαστής

Δεν κρατήθηκε να πει τον στίχο της Ιουλίας Καλλιμάνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - Νίκος Κοκλώνης: «Σου γ...ω το μυαλό!», φώναξε στον αέρα ο παρουσιαστής

Καλεσμένη στο αποψινό επεισόδιο του J2US ήταν η Ιουλία Καλλιμάνη για να αντικαταστήσει την Τραϊάνα Ανανία και τον Δημήτρη Κόκοτα που δεν εμφανίστηκαν λόγω ασθένειας της πρώτης. Η χαρισματική τραγουδίστρια ερμήνευσε ορισμένες από τις επιτυχίες της, μεταξύ άλλων και το «7/7» που έχει έναν ιδιαίτερο στίχο. «Μόνο εγώ, μόνο εγώ, μόνο εγώ. Σου γ...ω το μυαλό», λέει στο τέλος το κομμάτι σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους από την Jenny Tsiko.

Παρότι δεν το είπε η Ιουλία Καλλιμάνη, γιατί κρατήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, κάποιος άλλος δίπλα της δεν έδωσε σημασία στα προσχήματα. Ο Νίκος Κοκλώνης είχε πλησιάσει... επικίνδυνα στο μικρόφωνό της, αν και γενικά δεν έκανε πολλές παρεμβάσεις στην αρχή. Της το φύλαγε μάλλον για το τέλος... Λίγο πριν ολοκληρώσει το κομμάτι, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US πήρε τον λόγο και φώναξε τον επίμαχο στίχο.

Δείτε επίσης: J2US - Έπαθαν πλάκα με την επιστροφή της Στικούδη: «Από πού βγήκε το μωρό;»

Πώς την... έφερε ο Νίκος Κοκλώνης στην Ιουλία Καλλιμάνη στον αέρα του J2US

«Κάνε ότι θέλεις, να ξέρεις, με όποια άλλη θέλεις, αν θέλεις. Εξάλλου μόνο εγώ, μόνο εγώ, μόνο εγώ», ερμήνευσε η Ιουλία Καλλιμάχη θέλοντας να κάνει μία παύση σε εκείνο το σημείο, ενδεχομένως για να συμπληρώσει το κοινό το κενό που θα έμενε, αλλά τους πρόλαβε όλους ο Νίκος Κοκλώνης που δεν δίστασε να πει με κέφι στον τηλεοπτικό: «Σου γ...ω το μυαλό».

Η φράση ακούστηκε κανονικά στη live μετάδοση, αν και στο παρακάτω βίντεο και στο on demand έχει γίνει mute. «Εγώ δεν το είπα! Εκείνος το είπε», είπε έκπληκτη η Ιουλία Καλλιμάνη απευθυνόμενη στους κριτές του J2US, κάνοντας χιούμορ με τη σειρά της.