J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε απόψε (10/3) το show - Διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Μία κακή εμφάνιση τους κόστισε ιδιαίτερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε απόψε (10/3) το show - Διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Ακόμα ένα επεισόδιο του J2US έφτασε στο τέλος του, γεμάτο από μουσική και εκπλήξεις. Στο φινάλε του show ήρθε και η ώρα ένα απ' τα ζευγάρια του show να αποχαιρετήσει, εκείνο που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που έχει και τον τελευταίο λόγο.

Στο τέλος τρεις έμειναν στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον Πέτρο Ίμβριο από τη μία, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μόνη της από την άλλη, καθώς η Χριστίνα Μηλιού είχε πάει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Τελικά εκείνοι που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία συνολικά ήταν η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Πέτρος Ίμβριος, που δέχτηκαν με χαμόγελο πάντως αυτήν την εξέλιξη.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, χάρηκα πολύ που ήμουν εδώ», δήλωσε από την πλευρά της η ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να συμπληρώνει: «Κι εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, σε ευχαριστώ γι' αυτό το υπερθέαμα, ήταν καταπληκτικά». Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα στο J2US θα υπάρχει διπλή αποχώρηση.

Δείτε επίσης: J2US - Αποκλειστικό: Κρύβουν την σχέση τους αλλά έκαναν το επόμενο βήμα - Συγκάτοικοι στη ζωή, ξένοι στο show

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γενικές γραμμές το εν λόγω ζευγάρι είχε συγκεντρώσει θετικές κριτικές, ωστόσο η σημερινή τους εμφάνιση δεν εντυπωσίασε τους κριτές του J2US, που τόνισαν ότι η Αλίνα Κοτσοβούλου έχασε το μέτρο.

Δείτε την εμφάνιση που τους κόστισε την παραμονή τους στο J2US:

Highlight του αποψινού J2US η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη

Με το τραγούδι της Δούκισσας «Το μωρό» υποδέχτηκαν απόψε στο πόστο της την Κατερίνα Στικούδη. Η performer επέστρεψε στα παρασκήνια του J2US με μία μικρή καθυστέρηση για καλό σκοπό, εφόσον πριν από λίγες εβδομάδες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Κάποιος που θα την έβλεπε σήμερα για πρώτη φορά, ωστόσο... ούτε που θα το φανταζόταν, αφού η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως.

Το φόρεμα που επέλεξε για τη σημερινή επιστροφή της εντυπωσίασε το κοινό και τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, που είπε μόλις την είδε: «Από πού βγήκε το μωρό δεν ξέρω». Η Κατερίνα Στικούδη από την πλευρά της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε σε γνώριμο περιβάλλον. «Αυτά κάνεις και με τρελαίνεις. Τα Σαββατόβραδα δεν υπάρχει πια περίπτωση να μην είμαι εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ και είναι πολύ γούρικο για μένα το J2US. Έρχομαι, παίρνω ένα μωράκι, ξαναέρχομαι! Δεν ξέρω τώρα αν θα υπάρξει και συνέχεια... Δύο αγόρια, Νικόλας ο δεύτερος. Μου λείψατε πολύ όλοι», είπε η Κατερίνα Στικούδη.