Χαμογέλα και Πάλι: «Αγάπη μου, είμαι στον αέρα» - Αμηχανία με το ξαφνικό τηλεφώνημα στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ποιος ήταν;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: «Αγάπη μου, είμαι στον αέρα» - Αμηχανία με το ξαφνικό τηλεφώνημα στη Σίσσυ Χρηστίδου

Το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, καλωσόρισε την ομάδα και τους τηλεθεατές της και προχώρησε στην παρουσίαση της θεματολογίας που είχε επιλέξει με τους συνεργάτες της.

Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Αφού κοίταξε την οθόνη χαμογέλασε και σήκωσε το κινητό χωρίς δισταγμό, αλλά ταυτόχρονα αμήχανη που δεν είχε τη συσκευή στο αθόρυβο, και απάντησε κανονικά. «Αγάπη μου, είμαι στον αέρα, είμαι στον αέρα», αναφώνησε και λίγο αργότερα εξήγησε τι συνέβη.

Δείτε επίσης: "Καταπέλτης" η Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με...»

Το ξαφνικό τηλεφώνημα στη Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Της τηλεφώνησε ο γιος της και ως μητέρα, με τις ανησυχίες της, δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την κλήση. «Ο γιος μου ρε παιδιά! Αλλά το σηκώνει η μανούλα, δεν υπάρχει καμία αντίσταση εκεί. Το μεγάλο μου το παιδί ήταν...», σημείωσε μιλώντας στο κοινό, αλλά και στους ανθρώπους στο πλατό.

«Δεν παντρεύτηκα για να θα διαλυθεί ο γάμος μου και να μείνω με 2 παιδιά»

Το Σάββατο 17/2 ο Πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι σχετικά με την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τις αντιρρήσεις του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη με αφορμή τις δηλώσεις του Πατρός Σεραφείμ για τα ζευγάρια, που πρέπει να πάρουν την απόφαση να λήξουν τον γάμο τους.

«Την ώρα όμως που η αγάπη έρχεται να γίνει θυσία, έρχεται να γίνει καταπάτηση του “εγώ” τότε πάμε στον δικηγόρο για διαζύγιο. Το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, έχουμε έλλειψη αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο Πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

«Έχουμε έλλειψη αγάπης, συμφωνώ! Σας σέβομαι πολύ και προσπαθώ να καταλάβω τη θέση σας. Εγώ αναρωτιέμαι αυτή η θέση, η δική μας δεν αφορά και όλους εμάς; Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα, που δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω.

Δεν πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια. Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες, που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Αλλά με έφερε εκεί η ζωή, δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό λοιπόν, για τη δική μου οικογένεια έτσι όπως είναι διαμορφωμένη σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια απέναντι σε κάτι; Εγώ ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.