Κατερίνα Στικούδη: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος!» - Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί

Η απάντηση για την αντικατάστασή της στο show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος!» - Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου, ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της (δείτε εδώ την εκρηκτική της εμφάνιση και τα σχόλια για το σώμα της). Στα παρασκήνια την περίμενε η κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚου του ΑΝΤ1 και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, απάντησε σε όσα ακούγονταν σχετικά με την αντικατάστασή της στο μουσικό διαγωνισμό και την συμπεριφορά των συνεργατών της, ενώ μίλησε και για τους δύο γιους της, την καθημερινότητά τους και την σχέση τους.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο J2US. Υπάρχει πάντα μια παραπληροφόρηση, είναι ωραίο που με στηρίζουν οι συνεργάτες μου. Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος. Έρχομαι, κάνω μωράκι, φεύγω, ξανάρχομαι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που βιώνω. Ο Βύρωνας είναι πάρα πολύ καλός. Χαϊδεύει, ταϊζει το μωρό, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδελφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό, δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση. Ταϊζουμε συνέχεια, όσο αντέχουμε και όσο χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Με το ένα χέρι θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο

Με το ένα χέρι θηλάζει τον πρωτότοκο γιο της, και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο! Μαμά πολλών ταχυτήτων είναι η Κατερίνα Στικούδη, καθώς εκτός από σύζυγος παραμένει και εργαζόμενη. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και λίγο πριν γεννήσει, εκείνη συνέχιζε τις εμφανίσεις της, εφόσον της το επέτρεπε ο γιατρός της. Ο Βαγγέλης Σερίφης δεν έκρυψε την εκτίμηση που έχει στη σύζυγό του, αλλά και στις γυναίκες γενικότερα, για τους πολλούς ρόλους που εκπληρώνει.

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας…. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης αναφερόμενος στα σχόλια που αναμένεται να προκύψουν μετά την επανεμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2US.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται επίσης λίγες ώρες μετά το μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη για την Ημέρα της Γυναίκας: «Χρόνια πολλά γυναίκα, μητέρα, αδερφή, σύζυγος! Οι ρόλοι μας πολλοί αλλά έχουμε μάθει να τα καταφέρνουμε, για τα δύσκολα είμαστε πλασμένες».

Δείτε το στιγμιότυπο: