J2US Highlights (9/3): Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για το έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη, η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα και η δυσάρεστη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US Highlights (9/3): Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για το έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη, η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα και η δυσάρεστη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου προβλήθηκε άλλο ένα live του Just The 2 Of Us που τα είχε όλα! Επιστροφές... καταστροφές, απογοητεύσεις, φωνές και πολύ μουσική, χορό και κέφι. Υπήρξε, βέβαια, και μία αποχώρηση, μετά την οποία ακολούθησε μία δυσάρεστη ανακοίνωση.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (9/3) στο J2US

H αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν...»

Τέλος καλό, όλα καλά για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι που επιβεβαίωσε και on camera η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής στο show του Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης την υποδέχτηκε χθες (9/3) στο J2US και της ευχήθηκε τα καλύτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της. Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα και με την Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν στεντ.

«Καλώς ήλθες, σε αγαπάμε πάρα πολύ και ευχόμαστε περαστικά στον Βασίλη. Εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή η οποία του απάντησε λακωνικά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει» - Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη

Έπαθαν πλάκα με την επιστροφή της Στικούδη: «Από πού βγήκε το μωρό;»

Με το τραγούδι της Δούκισσας «Το μωρό» υποδέχτηκαν στο πόστο της την Κατερίνα Στικούδη. Η performer επέστρεψε στα παρασκήνια του J2US με μία μικρή καθυστέρηση για καλό σκοπό, εφόσον πριν από λίγες εβδομάδες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Κάποιος που θα την έβλεπε σήμερα για πρώτη φορά, ωστόσο... ούτε που θα το φανταζόταν, αφού η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως.

Το φόρεμα που επέλεξε για τη χθεσινή επιστροφή της εντυπωσίασε το κοινό και τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, που είπε μόλις την είδε: «Από πού βγήκε το μωρό δεν ξέρω». Η Κατερίνα Στικούδη από την πλευρά της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε σε γνώριμο περιβάλλον. «Αυτά κάνεις και με τρελαίνεις. Τα Σαββατόβραδα δεν υπάρχει πια περίπτωση να μην είμαι εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ και είναι πολύ γούρικο για μένα το J2US. Έρχομαι, παίρνω ένα μωράκι, ξαναέρχομαι! Δεν ξέρω τώρα αν θα υπάρξει και συνέχεια... Δύο αγόρια, Νικόλας ο δεύτερος. Μου λείψατε πολύ όλοι», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη - Απίστευτο στιγμιότυπο: Με το ένα χέρι θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο

Και συμπλήρωσε: «Μου λείψατε πάρα πολύ, η επιτροπή και το κοινό. Είναι αυτό που λέω, δεν πάω να δουλέψω, έρχομαι να περάσω καλά. Έχω δει τα ζευγάρια, έχω παρακολουθήσει το show, έχω αδυναμίες αλλά δεν κάνει να πω. Έχω έρθει πολύ ορεξάτη, να ξέρεις. Πάω γρήγορα στη θέση μου».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη πήρε θέση στο ανακαινισμένο backstage του J2US, απ' όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω να βγω έξω 24 μέρες. Καταλαβαίνεις η σημερινή μέρα για μένα τι είναι. Θα το ρίξουμε έξω, θα κάνουμε χαμό».

Νίκος Κοκλώνης: «Σου γ...ω το μυαλό!», φώναξε στον αέρα ο παρουσιαστής

Καλεσμένη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ήταν η Ιουλία Καλλιμάνη για να αντικαταστήσει την Τραϊάνα Ανανία και τον Δημήτρη Κόκοτα που δεν εμφανίστηκαν λόγω ασθένειας της πρώτης. Η χαρισματική τραγουδίστρια ερμήνευσε ορισμένες από τις επιτυχίες της, μεταξύ άλλων και το «7/7» που έχει έναν ιδιαίτερο στίχο. «Μόνο εγώ, μόνο εγώ, μόνο εγώ. Σου γ...ω το μυαλό», λέει στο τέλος το κομμάτι σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους από την Jenny Tsiko.

Παρότι δεν το είπε η Ιουλία Καλλιμάνη, γιατί κρατήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, κάποιος άλλος δίπλα της δεν έδωσε σημασία στα προσχήματα. Ο Νίκος Κοκλώνης είχε πλησιάσει... επικίνδυνα στο μικρόφωνό της, αν και γενικά δεν έκανε πολλές παρεμβάσεις στην αρχή. Της το φύλαγε μάλλον για το τέλος... Λίγο πριν ολοκληρώσει το κομμάτι, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US πήρε τον λόγο και φώναξε τον επίμαχο στίχο.

«Κάνε ότι θέλεις, να ξέρεις, με όποια άλλη θέλεις, αν θέλεις. Εξάλλου μόνο εγώ, μόνο εγώ, μόνο εγώ», ερμήνευσε η Ιουλία Καλλιμάχη θέλοντας να κάνει μία παύση σε εκείνο το σημείο, ενδεχομένως για να συμπληρώσει το κοινό το κενό που θα έμενε, αλλά τους πρόλαβε όλους ο Νίκος Κοκλώνης που δεν δίστασε να πει με κέφι στον τηλεοπτικό: «Σου γ...ω το μυαλό».

Η φράση ακούστηκε κανονικά στη live μετάδοση, αν και στο παρακάτω βίντεο και στο on demand έχει γίνει mute. «Εγώ δεν το είπα! Εκείνος το είπε», είπε έκπληκτη η Ιουλία Καλλιμάνη απευθυνόμενη στους κριτές του J2US, κάνοντας χιούμορ με τη σειρά της.

Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show - Διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Ακόμα ένα επεισόδιο του J2US έφτασε στο τέλος του, γεμάτο από μουσική και εκπλήξεις. Στο φινάλε του show ήρθε και η ώρα ένα απ' τα ζευγάρια του show να αποχαιρετήσει, εκείνο που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που έχει και τον τελευταίο λόγο.

Στο τέλος τρεις έμειναν στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον Πέτρο Ίμβριο από τη μία, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μόνη της από την άλλη, καθώς η Χριστίνα Μηλιού είχε πάει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Τελικά εκείνοι που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία συνολικά ήταν η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Πέτρος Ίμβριος, που δέχτηκαν με χαμόγελο πάντως αυτήν την εξέλιξη.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, χάρηκα πολύ που ήμουν εδώ», δήλωσε από την πλευρά της η ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να συμπληρώνει: «Κι εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, σε ευχαριστώ γι' αυτό το υπερθέαμα, ήταν καταπληκτικά». Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα στο J2US θα υπάρχει διπλή αποχώρηση.

Δείτε επίσης: J2US - Αποκλειστικό: Κρύβουν την σχέση τους αλλά έκαναν το επόμενο βήμα - Συγκάτοικοι στη ζωή, ξένοι στο show

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γενικές γραμμές το εν λόγω ζευγάρι είχε συγκεντρώσει θετικές κριτικές, ωστόσο η σημερινή τους εμφάνιση δεν εντυπωσίασε τους κριτές του J2US, που τόνισαν ότι η Αλίνα Κοτσοβούλου έχασε το μέτρο.

Δείτε την εμφάνιση που τους κόστισε την παραμονή τους στο J2US: