Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία από το ταξίδι στο Κιλκίς για το 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα της

Δύσκολη ημέρα η σημερινή (10/3) για την παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου, είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Φαίη Σκορδά, καθώς πραγματοποιήθηκε το 40ημερο μνημόσυνο για τον θάνατο του πατέρα της στην πατρίδα της, το Κιλκίς. Όπως το youweekly.gr είχε αναφέρει πρώτο, δεν ήταν γνωστό εάν η παρουσιάστρια θα ταξίδευε μέχρι εκεί, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ωστόσο, πήρε την απόφαση να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της και έτσι το πρωί της ίδιας ημέρας αναχώρησε για το χωριό της. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε η ίδια, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίζοντας την ταμπέλα στο δρόμο που γράφει το όνομα της τοποθεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί, παρόλα αυτά, πως δεν θα μείνει παραπάνω στο Κιλκίς, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, και αργότερα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ώστε να μπορεί να είναι στο πόστο της στο Fay's Time αύριο, Δευτέρα 10 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Τι της άφησε ο μπαμπάς της φεύγοντας από την ζωή

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από το ταξίδι για το μνημόσυνο του πατέρα της

Φαίη Σκορδά Κιλκίς

Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω του το σκυλάκι της

Ο Μίκυ είναι ο τετράποδος κολλητός της και δεν τον έχει αποχωριστεί στιγμή, τον κουβαλάει παντού, αφού είναι δεμένη μαζί του με μια απίστευτη ιστορία γιατί της θυμίζει έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο. Το τετράποδο χάσκι ήταν το λατρεμένο σκυλί του μπαμπά της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά που ταξίδεψε από το Κιλκίς για να έρθει στην Αθήνα και να πέσει στην αγκαλιά την δική της και των παιδιών της Γιάννη και Δημήτρη...

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό με Φαίη Σκορδά: «Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό! Χωρίσαμε γιατί...»

Ο λατρεμένος σκύλος και προστάτης του Δημήτρη Σκορδά αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατό του έδειχνε δυστυχισμένος που έχασε τον αφέντη του. Η σχέση του πανέμορφου σκυλιού με την Φαίη Σκορδά είναι το ίδιο δεμένη, όπως ήταν με τον πατέρα της, αφού εκείνη και το πανέμορφο ασπρόμαυρο χάσκι έχουν μεγαλώσει μαζί στο Κιλκίς.

Έτσι όταν η παρουσιάστρια του “Fay's time” έμαθε από την μαμά της Εύα ότι ο τετράποδος φίλος τους τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην έχει όρεξη να φάει και δείχνει λυπημένος, της ζήτησε να στείλει τον Μίκυ στην Αθήνα για να περάσουν μερικές μέρες μαζί. Έτσι και έγινε...

Η Φαίη και ο Μίκυ από το βράδυ της Πέμπτης, δεν έχουν αποχωριστεί στιγμή. Εκείνη μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα, όχι μόνο γιατί της θύμιζε το αγαπημένο της πρόσωπο που έχασε πρόσφατα, αλλά γιατί και η ίδια έχει μαζί του μια λατρεμένη σχέση. Το πρωί της Παρασκευής βρήκε την Φαίη αγκαλιά με τον Μίκυ μέσα στο αυτοκίνητο στον δρόμο για το στούντιο και οι δυο τους απαθανάτισαν την τρυφερή στιγμή τους με μια αγαπησιάρικη... ασπρόμαυρη selfie με μαύρες καρδούλες.

Η Φαίη Σκορδά με το νέο της σκυλάκι

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού την είδαμε στις τηλεοπτικές οθόνες... Η Φαίη έκανε θεαματική είσοδο στην εκπομπή και κατέβηκε τα σκαλιά του πλατό μαζί με τον Μίκυ, ενώ δεν αποχωρίστηκε λεπτό, καθόλη την διάρκεια της εκπομπής, τον κολλητό φίλο της που και εκείνος με την σειρά του κούρνιαζε συνέχεια ανάμεσα στα πόδια της και δεν έμεινε καθόλου μακριά της, δείχνοντάς της την αγάπη του και την ευτυχία του που γυρνούσε εκεί.