Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η εξομολόγηση για την Μπέσσυ Μάλφα και τις κόρες του που τον έφεραν σε άβολη θέση

«Είμαι και μπαμπάς, δεν τα αντέχω όλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και σύζυγος. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Μπέσσυ Μάλφα, δύο κόρες κι ένα γιο, την Νίκη, την Όλγα και τον Γιάγκο.

Παρά το γεγονός ότι είναι 30 χρόνια με τη σύζυγό του, εκείνος δηλώνει πως ακόμα θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους, κάτι που επιχείρησαν να κάνουν μόλις έφυγαν τα παιδιά από το σπίτι, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ότι οι κόρες του τον έχουν φέρει σε άβολη θέση.

Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για την οικογένειά του

«Από το 94-95 είμαστε μαζί με την Μπέσσυ Μάλφα, κοντεύουμε 30 χρόνια. Δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες, δεν γίνεται, αλλά το παν είναι να συγκεντρώνεσαι στον στόχο σου και να μην αφήνεις τα διάφορα προβλήματα να σου το χαλάνε», είπε μεταξύ άλλων για τον γάμο του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και συμπλήρωσε: «Μία σχέση για να συντηρηθεί θέλει διαρκή φροντίδα και δουλειά, δεν δένουμε τον γάιδαρό μας και αφήνουμε τα πράγματα να πάνε μόνα τους, γιατί είναι σίγουρο ότι θα χαλάσουν στον δρόμο».

Δείτε επίσης: Έχουν πολλά στοιχεία και από τους δύο - Αυτές είναι οι 26χρονες δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα

Όσον αφορά τη στιγμή που ο μικρότερος γιος τους έφυγε από το σπίτι, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εκμυστηρεύτηκε ότι: «Με έπιασε ένας πανικός όταν έφυγε και ο μικρός, σκεφτόμουν “Τώρα τι γίνεται”. Νομίζω το παθαίνουν όλοι οι γονείς. Μετά είδα τη θετική πλευρά, ότι θα ήμουν ξανά μόνος με τη σύζυγό μου και μπορεί να ξαναζήσουμε τον έρωτά μας και να κάνουμε τα ταξίδια μας».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ζήσουν τον έρωτά τους ξανά, ωστόσο και οι δύο προσπαθούν ακόμα: «Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε τίποτα απ' όσα σκεφτόμουν. Είτε γιατί τα παιδιά πηγαινοέρχονται και δεν μας έχουν αφήσει τόσο, όσο φανταζόμουν, είτε γιατί δεν το έχουν επιτρέψει οι δουλειές και οι υποχρεώσεις. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βρούμε τη δυνατότητα. Διαπίστωσα ότι και οι δύο το θέλαμε πολύ, υπήρχε ο πόθος και η λαχτάρα, απλά είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα γιατί προηγούνται τα παιδιά. Το ψάχνουμε συνέχεια, νιώθω τυχερός που βρήκα έναν άνθρωπο να “κολλάμε”».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις «Σκιαδαρέσες», που κάνουν μουσική καριέρα. «Έχω αγαπημένο τραγούδι από τις κόρες μου, τους υπόσχομαι ότι θα φτιάξω και top10. Έχω πάθει μεγάλο κόλλημα, με ταλαιπωρούν. Το βράδυ τραγουδάω τα τραγούδια τους και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Με βασανίζουν τη νύχτα, λέω στον εαυτό μου: “Σταμάτα, να κοιμηθείς”. Με έχει στοιχειώσει, είμαι μεγάλος fan και το έπαθα τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ενώ κατέληξε στο συγκεκριμένο θέμα: «Δεν ξέρω αν μου τα λένε όλα, αλλά γενικά συζητάμε. Μου έχουν πει άβολα πράγματα και έχουν κάνει άβολα πράγματα. Έχω εκφράσει την αμηχανία μου και έχουν καταλάβει ότι μάλλον αυτό ήταν πάρα πολύ για τον μπαμπά, πρέπει να το περιορίσουμε λίγο. Ναι, λέω, παιδιά κάποια στιγμή είμαι και μπαμπάς. Δεν τα αντέχω όλα».