Έχουν πολλά στοιχεία και από τους δύο - Αυτές είναι οι 26χρονες δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα

Κούκλες και ταλαντούχες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια μετά τον γάμο τους το 1997, αποκτώντας τρία παιδιά. Τις δίδυμες κόρες τους, Όλγα και Νίκη, αλλά και τον γιο τους Γιάγκο. Ο νεαρός φέτος, έχοντας κλείσει πια τα 18 του, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα περνώντας στη σχολή που επιθυμούσε.

Οι δύο 26χρονες, από την άλλη πλευρά, εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει να χαράσσουν την δική τους πορεία στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι δυο τους ξεκίνησαν να δημοσιεύουν στα social media τους βίντεο όπου τραγουδούσαν δικά τους τραγούδια, γεμάτα νόημα και με πολύ χιούμορ (δείτε εδώ την Όλγα να ποζάρει γυμνή στην παραλία), με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να έχουν γίνει viral, με το κοινό να τις αποθεώνει και να ζητά να τις ακούει όλο και πιο συχνά.

Έτσι, λοιπόν, σιγά σιγά ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις τους, με τα εισιτήρια των οποίων να ξεπουλούν σε ταχύτατους ρυθμούς, ενώ παράλληλα άρχισαν να ασχολούνται και με την υποκριτική.

Οι κόρες της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Μοιάζουν πάρα πολύ και στους δύο τους γονείς!

Το σπίτι που μεγάλωσαν

Η Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, που προτιμούν να απασχολούν περισσότερο με τα επαγγελματικά τους και λιγότερο με τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους.

Η οικογένεια τους με τα 3 τους παιδιά ζει στην Αθήνα σε ένα όμορφο και παραδοσιακό θα λέγαμε σπίτι με πίνακες στους τοίχους και ξύλινα στοιχεία. Από μια οικογενειακή φωτογραφία, που έχει δημοσιεύσει η ίδια η ηθοποιός στο instagram βλέπουμε πόσο ζεστό κρατούν το σπιτικό τους, όλοι μαζί.

Μπέσυ Μάλφα - Σπίτι