Έξαλλος ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με τον Γιάννη Κότσιρα: «Να λέτε το όνομά μου σωστά»

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Αντιδράσεις έφερε το σχόλιο του Γιάννη Κότσιρα, σε live εμφάνισή του, στο οποίο ειρωνευόταν την τοποθέτηση της Εύης Δρούτσα για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι στην φετινή Eurovision. Η στιχουργός δήλωσε πως το «Τα τα τα» είναι αντιγραφή από το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, με τον τραγουδιστή να συμφωνεί.

Ο Γιάννης Κότσιρας εκείνη την ώρα ανέφερε κατά λάθος τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ως «Πιτσινιάγκα», κάτι που προφανώς ενόχλησε τον δεύτερο, καθώς έχει δηλώσει στο παρελθόν πως πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες λένε με διαφορετικό τρόπο το επίθετό του, ώστε να τον υποτιμήσουν ή να τον ειρωνευτούν. Κάπως έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου απάντησε σε έντονο τόνο μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Κότσιρας ειρωνεύεται την Εύη Δρούτσα από τη σκηνή: «Όταν λέμε “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση»

Η απάντηση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στον Γιάννη Κότσιρα

«Όταν αναφέρετε το όνομά μου να το λέτε σωστά. Πιτσίνιαγκας. Δεν με λένε ούτε Πιτσινιάγκα, ούτε Πιτσιάναγκα και ούτε Τατα. Όποιος και αν είναι αυτός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Το εν λόγω θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού να αναφέρει πως ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έκανε επίσης μια ανάρτηση στο TikTok, την οποία έσβησε μετά από λίγο, παρότι ήταν ευγενικός στην τοποθέτησή του. Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Κότσιρας δεν έχει διευκρινίσει αν επίτηδες τόνισε λάθος το επίθετο του τραγουδιστή ή αν έγινε εκ παραδρομής.

Δείτε το βίντεο από το «Γεια σου».