Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ανέβασε φωτογραφία με τον Κίμωνα Κουρή και λιώνει από έρωτα

Το ζευγάρι συνεργάζεται και στο θέατρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο, αν και αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, ενώ ακόμα και τα κοινά στιγμιότυπα μεταξύ των δύο ηθοποιών σπανίζουν. Μπορεί να γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όπου άνθισε ο έρωτάς τους, αλλά πέραν τούτου οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Κίμων Κουρής και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκαναν ακόμα ένα κοινό βήμα πριν από έναν μήνα περίπου, καθώς την ημέρα των ερωτευμένων ανέβηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή και πρωταγωνιστούν πλέον στο έργο Burn this του Λάνφορντ Γουίλσον στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφισή τους, και φαίνεται πως λιώνει από έρωτα για τον συμπρωταγωνιστή της.

Δείτε επίσης: Γάμος Μουζουράκη: Συνοδευόμενη από τον Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Η πρώτη κοινή & επίσημη εμφάνιση μετά τις φήμες της σχέσεις τους

Το μήνυμα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στον Κίμωνα Κουρή

Οι δύο ηθοποιοί παραμένουν επιφυλακτικοί στις δηλώσεις τους, και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλον. Η «Άννα» του έργου επέλεξε να το κάνει μέσα το στόμα της ηρωίδας της, και μπορεί να μην είπε πολλά, αλλά ήταν αρκετά.

«Άννα: Αφού δεν μπορώ να έχω προσωπική ζωή, τουλάχιστον μπορώ να δουλέψω! Προσωπική Ζωή: Hold my beer! Ταυτιστήκατε? “Burn This” στο θέατρο του Νέου Κόσμου!», ανέφερε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που κοιτάζει τον Κίμωνα Κουρή στα μάτια. Τα σχόλια φυσικά έπεσαν βροχή με πολλούς να σχολιάζουν τη χημεία τους εντός κι εκτός σκηνής...

Η πρόσφατη εμφάνιση των δύο ερωτευμένων

Πρόσφατα ο φακός του youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι αποκλειστικά σε μία από τις σπάνιες κοινές εξόδους τους. Τριανταφυλλίδου και Κουρής βρέθηκαν παρέα στο θέατρο Μικρό Άνεσις παρακολουθώντας την επίσημη πρεμιέρα «Spa-σε κατάρα». Να σημειωθεί πως πριν απ' αυτό είχαν εμφανιστεί μόνο στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη το περασμένο καλοκαίρι.