Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι με φουσκωμένη κοιλίτσα και η έξοδος με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Λάμπει από ευτυχία σε αυτή τη φάση της ζωής της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/vicky_kavoura
instagram/vicky_kavoura

Ζουν την πιο όμορφη αναμονή που υπάρχει για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, και αυτό αντικατοπτρίζεται στα πρόσωπά τους. Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες, λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Πέρασαν μαζί ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από όμορφες στιγμές και δραστηριότητες, και για του λόγου το αληθές η Βίκυ Κάβουρα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον «μυστικό δείπνο» τους, αλλά και από την βόλτα τους. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου οι δύο ερωτευμένοι δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών, με την μέλλουσα μητέρα να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίπλα στον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από το γυμναστήριο

Η φωτογραφία στο κρεβάτι της Βίκυς Κάβουρα

Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαρτίου, επίσης ήταν καιρός για δύο με την ηθοποιό να ανεβάζει ένα στιγμιότυπο από την κυριακάτικη βόλτα τους. Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας αξιοποίησαν τον καλό καιρό και πήγαν για περπάτημα στη θάλασσα, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Για να ολοκληρωθεί το τρίπτυχο της ευτυχίας, η Βίκυ Κάβουρα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία από το κρεβάτι, δείχνοντας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της. «Καλή εβδομάδα» έγραψε, περιστοιχισμένη από τα λευκά της σεντόνια.

Ο λόγος που δεν μιλάει για τα προσωπικά της

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι μοιράζεται αρκετά updates απ' τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός έχει δηλώσει πως νιώθει πιο άνετα να μοιράζεται πράγματα διαδικτυακά, παρά να μιλάει στις κάμερες.

Ο φακός της Super Κατερίνα για παράδειγμα την είχε συναντήσει πρόσφατα για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της και στο βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/1 στον αέρα, η ίδια φαινόταν να απομακρύνεται ευγενικά, μόλις είδε πως την πλησιάζει η ρεπόρτερ.

«Εγώ θα πω με το καλό!», της είπε η δημοσιογράφος, με εκείνη να απαντά: «Να' στε καλά! Ευχαριστώ πολύ», να γυρνά την πλάτη της και να φεύγει.