Θύμα απάτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη - «Τον τελευταίο καιρό...»

Η προειδοποίηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θύμα απάτης έχει πέσει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την γνωστή τραγουδίστρια να προειδοποιεί τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Θέλησε με τον τρόπο αυτό να ενημερώσει τον κόσμο, ώστε να μην πέσουν στην παγίδα που έχει στηθεί. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έχουν χρησιμοποιήσει το όνομα της και φωτογραφίες της, ώστε να πουλήσουν δήθεν προϊόντα και τεχνικές αδυνατίσματος.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε μηνύματα σχετικά με προϊόντα αδυνατίσματος και τεχνικές αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομα μου και φωτογραφίες μου... Οφείλω να σας ενημερώσω πως πρόκειται για απάτη! Προσοχή στις μη έγκυρες πηγές που αναπαράγουν ψεύτικες πληροφορίες, για την ασφάλεια όλων!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που λένε ότι ο έρωτας είναι...» - Το αινιγματικό σχόλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για την προσωπική της ζωή

Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάτη

Λίγα λόγια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983, με καταγωγή από τη Νάξο και τη Μύκονο. Είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη.

Τον Ιούλιο του 2011 συμμετείχε στην Τελετή Λήξης των 13ων Αγώνων Special Olympics στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Toν Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, εμφανίζεται ζωντανά στο Μουσικό Προαύλιο Badminton σε ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελάριο, ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια σε στίχους του Αλέκου Σακελάριου από τις ταινίες του με το μουσικό σύνολο της Ορχήστρας Δωματίου Αθηνών.

Τον Δεκέμβριο του 2012, συμμετέχει σε φιλανθρωπική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου Κέρκυρας, για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με Καρκίνο του Ιδρύματος «Φλόγα».

Τον Δεκέμβριο του 2013, με αφορμή τη κυκλοφορία του album «Μετακόμιση Τώρα» κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο κέντρο Άνοδος. Τον Μάρτιο του 2014, συμμετέχει στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Η ποίηση στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη». Στις 10 Ιουλίου του 2014, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, η Ζουγανέλη ερμήνευσε τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη σε μια sold out παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών με τίτλο: “Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς”.

Τον Φεβρουάριο του 2015, εμφανίζεται στο θέατρο ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας στη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Πιάφ» της Παμ Γκεμς σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Αρχές Δεκεμβρίου του 2015 κυκλοφόρησε το έκτο δισκογραφικό της βήμα με τίτλο «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε», σε μουσική του Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και του Μίνου Μάτσα σε τρία τραγούδια. Λίγες μέρες μετά, ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της στην Ακτή Πειραιώς, συμπράττοντας με την Φωτεινή Βελεσιώτου.

Τον Ιούνιο του 2016, συμμετείχε σε μια συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, που παρακολούθησε 40.000 κόσμου. Η συναυλία ήταν ένα αφιέρωμα σε τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, με διεύθυνση του συνθέτη. Τον Οκτώβριο του 2016, συμμετείχε μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, την Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γιάννη Χαρούλη σε μια από συναυλία στη μουσική σκηνή Γκάζι Live. Στις 2 Ιουλίου του 2017, η Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» με τίτλο «ΖΗ το Ελληνικό τραγούδι».

Το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφορεί από τη Minos-EMI ο δίσκος "Πού με φτάσανε οι έρωτες". Τον Οκτώβριο του 2018, εμφανίζεται στο Hotel Ερμού.

Στις 28 Ιουνίου 2019, ο Γιάννης Μαρκόπουλος προσκάλεσε τη Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χαρούλη στο Ηρώδειο για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του σε μια συναυλία-γιορτή για τα 80 του χρόνια. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, ο Γιώργος Νταλάρας προσκάλεσε την τραγουδίστρια στο Ηρώδειο στα μουσικά του γενέθλια (50 χρόνια στο τραγούδι) σε μία παράσταση με τον τίτλο Duets.

Το 2019 ανέλαβε τη θέση coach στο The Voice στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια. Από την 1η Φεβρουαρίου 2020 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκίνησε εμφανίσεις στο Anodos Live Stage.

Το 2020 ενημέρωσε τους θαυμαστές μέσω social media ότι βρίσκεται σε περίοδο ηχογραφήσεων για το νέο της άλμπουμ. Στις 8 Ιανουαρίου του 2021 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Σταθερό" που αποτελεί διασκευή του τραγουδιού "Impagliatori d' aquile" της Mina. Οι ελληνικοί στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη και η ενορχήστρωση είναι του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα. Αργότερα ανακοινώθηκε ο δίσκος "Πάρ'το Αλλιώς" που κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου του 2021 ψηφιακά και αποτελεί ένα άλμπουμ διασκευών με τραγούδια που η ίδια η ερμηνεύτρια έχει αγαπήσει και έχει τραγουδήσει πολλές φορές στις εμφανίσεις της.