Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου: Ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους - Το όνομα που θα πάρει η μικρή

Αναμένεται μυστήριο - έκπληξη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πριν από περίπου 4 μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς με το ζευγάρι να αλλάζει ριζικά τη ζωή και την καθημερινότητά του από τη στιγμή, που ήρθε στο κόσμο το παιδάκι τους.

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης στην Reallife και στην Κορύνα Μανταγάρη μίλησε για την εγγονή του, καθώς έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη βάφτισή της.

Ο γνωστός ηθοποιός, που και εκείνος με τη σειρά του έχει ξετρελαθεί με το γεγονός, πως έγινε παππούς δε θέλησε να αποκαλύψει την ημερομηνία της βάφτισης, ανέφερε ωστόσο πως το όνομα έχει βρεθεί και δε θα είναι από τις δύο γιαγιάδες (δείτε εδώ τις τρυφερές δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για την εγγονής της).

Αποκαλύψεις για τη βάφτιση της κόρη του Παπαγεωργίου και της Μιχαλάκη

«Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία», είπε ο Γιώργος Μιχαλάκης σχετικά με τη βάφτιση της εγγονής του.

«Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη».

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου - Κόρη - Βάφτιση

Η εξομολόγηση της Μιχαλάκη για τη μητρότητα

«Από επαγγέλματα έχω κάνει τα πάντα! Από το να μοιράζω φυλλάδια στη λαϊκή μέχρι να δουλεύω σε ταβέρνα και σε ψητοπωλείο και σε καφέ. Για ένα κρεοπωλείο μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή και το θυμάμαι σαν χθες. Ότι μπορούσα να κάνω, το έκανα».

«Στο ψητοπωλείο εργάστηκα σαν σερβιτόρα, στο τηλέφωνο, στη λάντζα… τα πάντα! Ό,τι θες, έχω κάνει! Ήμουν ηθοποιός αλλά δεν είχα κάνει κάτι μέχρι τότε. Μετά από μήνες πήγα να δω μια παράσταση, τον "Αρίστο" όπου με είχε καλέσει ο Γιώργος, μήνες μετά τη Σύρο και εκεί έγινε το τζιζ» ανέφερε η ηθοποιός.

«Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει είναι κάτι πολύ απερίγραπτο, είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Άλλαξε η ζωή μου προς το καλό! Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος. Όταν έχεις τόση ευτυχία, δεν φαίνεται η κούραση. Το πρώτο βράδυ ήταν “δύσκολο” γιατί κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει. Εκεί σου σκάει ότι “οκ, τώρα ξεκινάει”. Πήρα αυτή την κρυάδα αλλά την επόμενη ημέρα το πρωί ήμουν εντάξει. Κάπως της είπα έλα να γνωριστούμε να σε μάθω και να με μάθεις.

Το πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο Γιώργος ενώ είναι γενικά στη ζωή πιο αγχώδης, μια χαρά ήταν. Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί και ψύχραιμοι γιατί νιώθω ότι αυτό θέλει και εμείς λειτουργούμε καλύτερα έτσι. Δεν κοιμόμαστε πάρα πολύ αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό! Στην οικογένειά μου μαζευτήκαμε όλοι μαζί και τους ανακοινώσαμε όσο βγάζαμε φωτογραφία».

«Δεν ήμουν έγκυος όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την Παραλία. Ήταν συγκινητικό που έπαιξα με τον μπαμπά μου. Ήμασταν και οι δυο… Δεν ήμασταν Υπατία και Νικήτας αλλά Δανάη και Γιώργος. Κόρη και μπαμπάς που κάνουν μια σκηνή! Με την Γιούλικα ήμασταν ταυτόχρονα και οι δύο έγκυες και δεν το ήξερα, μου το είπε σε μια φωτογράφιση. Της έλεγα ότι σεναριακά θα είναι έγκυος η Υπατία γιατί είμαι και εγώ και με πήρε στην ακρούλα και μου είπε ότι είναι κι αυτή! Δηλαδή δύο βδομάδες έχουμε σχεδόν διαφορά. Έκανα γυρίσματα μέχρι τον 8ο μήνα. Είχα μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη», είχε πει στην εκπομπή Μαμά-δες η Δανάη Μιχαλάκη, την Κυριακή 3/3/24.