Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Το αμήχανο γέλιο όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη: «Η ερώτηση εμπεριέχει και την απάντηση»

Η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Το αμήχανο γέλιο όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη: «Η ερώτηση εμπεριέχει και την απάντηση»

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με τις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν να του αποσπούν δηλώσεις. Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα καθημερινότητα με το γιο του μετά το διαζύγιο του από την Λένα Δροσάκη, ενώ δέχτηκε και μια ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Να θυμίσουμε πως η πρώην σύζυγός του βρέθηκε στα δικαστήρια με τον Φιλιππίδη, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, ο ηθοποιός βρισκόταν κάθε ώρα και λεπτό στο πλευρό της για να την στηρίζει (δείτε φωτογραφίες).

Η αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, και ενώ στην αρχή γέλασε αμήχανα, τελικά απάντησε: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι αδύνατον. Η ερώτηση εμπεριέχει και την απάντηση».

Ο τρόπος που η Δροσάκη είχε αποκαλύψει στον Μπουρδούμη την αλήθεια

«Είχαν συμβεί τα γεγονότα. Εμείς στον χώρο, ξέραμε ότι είχε γίνει το περιστατικό. Όχι το περιστατικό όπως μου το περιέγραψε μετά η Λένα όταν την γνώρισα. Την Λένα την γνώρισα ουσιαστικά 3 μήνες μετά το περιστατικό. Είχαμε μάθει όπως όλοι εκείνη την περίοδο ότι αποχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από την παράσταση, δεν είχαμε μάθει περισσότερα πράγματα, ούτε είχε βγει κάτι προς τα έξω», είχε εξομολογηθεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ πριν μερικά χρόνια.

«Ήταν δύσκολο. Ήταν μια περιγραφή που έβλεπες τον άνθρωπο σου... αν και ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μαζί, να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Οπότε το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίξεις τίποτα άλλο», αποκάλυψε.