Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν εγώ το θύμα της κατάστασης!» - Παραλίγο να μην παρευρεθεί στο Ηappy Day σήμερα 11/3 η παρουσιάστρια

Εξιστόρησε τι της συνέβη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν εγώ το θύμα της κατάστασης!» - Παραλίγο να μην παρευρεθεί στο Ηappy Day σήμερα 11/3 η παρουσιάστρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστό τη Δευτέρα 11/3 πως παραλίγο να μη βρεθεί στη θέση της στο πλατό του Happy Day, καθώς της συνέβη ένα ευτράπελο που θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της και το κοινό.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν φύγει από το σπίτι της η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε, πως δεν είχε μαζί της τα κλειδιά του σπιτιού, τα οποία εν τέλει είχε ξεχάσει από την προηγούμενη ημέρα στο αμάξι του συζύγου της, Θέμη Σοφού (δείτε εδώ φωτογραφίες από πρόσφατη βραδινή έξοδο του ζευγαριού).

Όσο λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραφε όλο το περιστατικό αλλά και το πως τελικά κατάφερε να φύγει από το σπίτι της, άφησε να εννοηθεί πως η ίδια δεν ήταν καθόλου ψύχραιμη σε αντίθεση με τον σύζυγό της.

Το ευτράπελο που συνέβη το πρωί της Δευτέρας 11/3 στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Σήμερα δεν είχα τα κλειδιά μου να φύγω από το σπίτι τέλος πάντων, γιατί είχαν κάπου ξεχαστεί και επειδή ήμουν εγώ το θύμα της κατάστασης, μου έλεγε ο Θέμης...εντάξει όλα καλά, ψυχραιμία.

Άστο τώρα, είναι ολόκληρο στόρι. Αν στο πω....Τα είχα στο αμάξι του Θέμη, που έτυχε να έχει ένα επαγγελματικό ταξίδι και να φύγει το πρωί και να μείνουμε χωρίς κλειδιά. Ήταν στο αμάξι του Θέμη....», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή -  Ατύχημα

10 μικρά και μεγάλα μυστικά της Τσιμτσιλή για τη ζωή και τον γάμο της

Το YOU βάζει στο μικροσκόπιο γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες - και στην προκειμένη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή - και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά όπως εκείνες τα έχουν περιγράψει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις τους αλλά και σε συζητήσεις τους on και of κάμερα.

  1. Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και πήγε να κάνει εξέταση β΄ χοριακής σε γνωστό κέντρο, έδωσε το όνομα “Ματίνα Σοφού”, γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί η εγκυμοσύνη.
  2. Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό μιλούσαν 4 ώρες ασταμάτητα, συνειδητοποιώντας μετά ότι αυτό τον άντρα θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.
  3. Το 2011 δεν χόρεψε στον τελικό του σόου “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, με τις φήμες ότι ήταν έγκυος να δίνουν και να παίρνουν. Λίγο μετά απέβαλε, μετρώντας την πρώτη της ατυχία!
  4. Το 2019 έκανε επέμβαση για τη μυωπία στα μάτια της.
  5. Έχει δει ένα σημαδιακό όνειρο με τον μπαμπά της, να της λέει ότι “ξέρω ότι με αγαπάς”, που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατό του.
  6. Για να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά από μια παρεξήγηση, μεσολάβησε... το θείο στοιχείο, ο πατέρας Ευδόκιμος.
  7. Όταν ζούσε στα Άνω Πατήσια, ένιωσε ένα βράδυ ότι ένα αυτοκίνητο την παρακολουθούσε στη Λεωφόρο Βεΐκου. Αντί να πάει σπίτι της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.
  8. Ο πρώην υπουργός Υγείας της Κύπρου Γιώργος Παμπορίδης είναι κουμπάρος της, έχει βαφτίσει την πρωτότοκη κόρη της Νάγια.
  9. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Περισσό, όπου συνεχίζει να ασκεί τα εκλογικά της δικαιώματα για να επιστρέφει στη γειτονιά των παιδικών της χρόνων.
  10. Το χειρότερο πράγμα που έχει δει στο όνειρό της είναι ότι μια άγνωστη γυναίκα φλέρταρε τον Θέμη και εκείνη έβγαλε από μέσα της όλη της την κατινιά, με κλωτσιές και μπουνιές!