Άννα Μαρία Βέλλη: Νέα ανάρτηση με σοκαριστικά ντοκουμέντα από την άσχημη σωματική κακοποίηση που υπέστη

Δυο ημέρες μετά την ανάρτηση του Άρη Μακρή δημοσίευσε περισσότερο υλικό! Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Βέλλη: Νέα ανάρτηση με σοκαριστικά ντοκουμέντα από την άσχημη σωματική κακοποίηση που υπέστη

Μόλις δυο ημέρες μετά την ανάρτηση του Άρη Μακρή (δείτε την εδώ) με την οποία απαντά για πρώτη φορά στις κατηγορίες - αν και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν τον έχει κατονομάσει ποτέ μέχρι σήμερα - για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, η γνωστή youtuber φαίνεται να δίνει την δική της απάντηση σε όλους μέσα από νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η οποία έχει φτάσει μέχρι στιγμής τις 830 χιλιάδες views.

Ένα καρουζέλ φέρνει στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές νέες φωτογραφίες από τον εφιάλτη που φαίνεται να περνούσε στο παρελθόν η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η νέα ανατριχιαστική ανάρτηση της Άννας Μαρία Βέλλη

Καταβεβλημένος ο Άρης Μακρής, σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Η όλη υπόθεση φαίνεται πως έχει στοιχήσει αρκετά στον γνωστό ηθοποιό. Ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, αναβλήθηκε η πρεμιέρα στην παιδική θεατρική παράσταση που θα συμμετείχε ο Άρης Μακρής, με την παραγωγό και σκηνοθέτιδα, Γιούλη Ηλιοπούλου, να μιλάει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, καθώς και για τις σκέψεις του να κινηθεί νομικά ενάντια στην πρώην σύντροφό του.

«Κυριακή ήταν να γίνει η πρεμιέρα, την αναβάλαμε και θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου. Δεν ζήτησε ο Άρης αναβολή, αλλά επειδή βρισκόμασταν σε γενικές δοκιμές και υπήρχαν κάμερες έξω από τις πρόβες, ο Άρης ήταν πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούσε να προσέλθει στις γενικές δοκιμές. Για πρακτικούς λόγους έπρεπε να αναβάλουμε την πρεμιέρα», είπε αρχικά η Γιούλη Ηλιοπούλου και συμπλήρωσε:

«Το αν θα γίνει αντικατάστασή του εξαρτάται από τις εξελίξεις, γιατί και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και είμαστε κάπου στη μέση. Είμαστε πάντα με το θύμα, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη και ονομαστική καταγγελία, αλλά ο Άρης φωτογραφίζεται. Δεν μπορεί κάποιος να συνεργάζεται με κάποιον που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά από τη μία πλευρά και από την άλλη ο Άρης δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση».

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του Άρη Μακρή, η Γιούλη Ηλιοπούλου μεταξύ άλλων: «Σκέφτεται πώς θα αντιδράσει σε όλο αυτό, θα κάνει δηλώσεις, σκέφτεται να κινηθεί και νομικά απ' ό,τι κατάλαβα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, εξαρτώνται πολλοί εργαζόμενοι από αυτήν την παράσταση»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: «Προφανώς δεν είναι καλές οι σχέσεις τους και θα πω και κάτι άλλο...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Άρη Μακρή στο Super Κατερίνα: «Είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχανε...»

Άρης Μακρής: «Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον...» - Αποστομωτικός στις νέες δηλώσεις του για την Άννα Μαρία Βέλλη

Άρης Μακρής: Ποιος είναι στην πραγματικότητα - Το παρελθόν του και η γυναίκα που τον σημάδευσε

Γιώργος Καρκάς κατά Άννας Μαρίας Βέλλη: «Βγαίνει μια φορά τον χρόνο πριν από την πρεμιέρα του Άρη! Κάθε φορά που της πέφτουν οι followers»

Μπέττυ Μαγγίρα για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη: «Διέψευσε έναν από τους ήδη πρώην συντρόφους της! Είναι σαν να φωτογραφίζει τον Άρη Μακρή»

Άννα Μαρία Βέλλη - Το βίντεο-γροθιά στο στομάχι για την κακοποίηση: «Είχα πει σε φίλο μου "Δεν πεινάω, έχω φάει ξύλο"»