Δέσποινα Βανδή: Αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό του J2US - Το μήνυμα του Μπισμπίκη που την έκανε να ''λυγίσει''

Της χάλασε το make up από τη συγκίνηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη δοκίμασε για μια ακόμη φορά τη δύναμη της σχέσης του με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν διαρκώς στο πλευρό του κατά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο ηθοποιός υπέστη διπλό έμφραγμα με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί εκτάκτως. Η κατάσταση του είναι καλή, ο ίδιος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναρρώνει. Από τη μεριά του μάλιστα ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαρίστησε δημόσια - με πολύ τρυφερό τρόπο - τη σύντροφό του (δείτε εδώ).

Τη στιγμή μάλιστα, που ο ηθοποιός έκανε την ανάρτησή του, η Δέσποινα Βανδή ήταν στο πλατό του Just the 2 of us και ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα. Με ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 11/3 στο Happy Day έγινε γνωστό, πως η τραγουδίστρια με το που είδε το μήνυμα του Μπισμπίκη ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τη βάψουν ξανά.

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή στα παρασκήνια του Just the 2 of us

«Και τώρα θα σας αποκαλύψω για πρώτη φορά ένα παρασκήνιο από το Just the 2 of us. Είναι έτοιμη και βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το show και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Μπισμπίκης, που της λέει δημόσια Σ' αγαπώ και θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη. Και παιδιά πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα, συγκινείται, ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε...Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το make up και μπήκε ξανά να βαφτεί. Ήταν αυτό, που κρατιέσαι και έχεις αγχωθεί για τον άνθρωπό σου...», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα σχόλια της Βανδή στον αέρα του J2US

«Καλώς ήλθες, σε αγαπάμε πάρα πολύ και ευχόμαστε περαστικά στον Βασίλη. Εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή η οποία του απάντησε λακωνικά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».